- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL;BASIN BİR KENTİN AYNASIDIR

Kartal belediye Başkanı  Gökhan Yüksel ,Kazakistan Türk Dili konuşan gazeteciler Vakfı Üyelerini ağırladı.

Kartal gazeteciler Derneği ve İstanbul Avrasya gazeteciler Cemiyeti tarafından ortaklaşa düzenlenen etkinlikte bir araya gelen komşu Ülke Kazakistan basın temsilcileri ,İstanbul buluşmasında  aynı amaç için biraraya geldi.

Kazakistan Türk dili konuşan Vakfı Başkanı Naziya Joyamargen ve Vakıf Üyeleri  İstanbul Ayasofya,Sultan Ahmet Cami ve Yerebatan Sarnıcı ziyaretleri sonrasında Kartal belediyesini ziyaret ettiler.

‘’BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL BASIN BİR KENTİN AYNASIDIR’’

Öncelikle ziyaretiniz bizleri mutlu etti ,hoşgeldiniz  basın yayın gazetecilik mesleğinin zorluklarından zaten bahsediyorum,gazetecilik günümüzde zorlaşan bir meslek gurubu,tabiki yerel medyayı ayırıyorum,o anlamda Kartal’daki arkadaşlarımızla iletişimimizi hep açık tutmaya çalışıyoruz.Burada liyakat ,nitelik ve eğitim çok önemli ,işini layıkıyla yapan tüm arkadaşlarımız için elimizden gelen ne gerekiyorsa yapmaya çalışacağız ,yerel basın bir Kentin aynasıdır ,Kentte bazen iyiyi ,eksikleri  yerel basın daha etkin şekilde kamu oyuna yansıtır bu anamda basını önemsiyorum,tekrar ziyaretiniz için teşekkür ederiz herzaman bekleriz dedi.

‘’BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL’E MAKANIMDA ZİYARET’’

Kazakistan basın temsilcileri Kartal belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i makamında ziyaret ederek,Kartal’ı çok beğendiklerini ifade ettiler.

Kazakistan Vakfı Başkanı Naziya Joyamargen ilk kez Kartal’a geldiklerini ve çok beğendiklerini söyledi,Joyamergen  sözlerine Sayın Başkan sizinle ilgili çok şey duyduk,genç ve 32 yaşında olduğunuzu öğrendik ,şu anda karşımızda 32 yaşında bir belediye Başkanı olarak sizi görmek bizi mutlu etti.

Kazakistan Türk dili konuşan gazeteciler  Vakfı olarak bizleri kabul ettiğiniz için size çok teşekkür ederiz ifadelerini kullandı.

‘’KAZAKİSTAN  YÖRESEL KIYAFETİ ÇAPAN HEDİYE EDİLDİ’’

Ziyaret sırasında  Kartal belediye Başkanı Gökhan Yüksel’e Kazakistanın yöresel kıyafeti olarak bilinen Çapan hediye edildi.

Ziyarete ,Türkiye Gazeteciler  Federasyonu Genel Başkanı  Yılmaz Karaca ,Genel sekreter Levent Altun ,Kazakistan Türk Dili konuşan gazeteciler Vakfı Başkanı Naziya Joyamargen ve Vakıf üyeleri,Kartal gazeteciler derneği Başkanı Selim Akdoğan yönetimi,İstanbul Avrasya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Oğuzhan Bayrak ve yönetimi katıldı.

‘’KARTAL’DA TUR GEZİSİ’’

Komşu Ülke Kazakistan basın temsilci bayan üyeler Kartal belediyesi ziyareti sonrasında Kartal’ın belirli noktalarına ziyaret gerçekleştirdi. Tur öncelikle Kartal meydanında bulunan Serepyanista Anıtını ,Kartal Dragosta bulunan Arkeoloji kazı alanına ,Yakacıkta bulunan Masal Müzesini gezerek Kartal Turu gerçekleştirdiler.Turda Vakıf üyeleri ve basın mensuplarına ,Kartal belediye Başkan yardımcısı Adem Uçar ,Kartal belediyesi basın yayın müdürü Hüseyin Güler  eşlik etti.

‘’KARTAL’IN BALKONUNDA AKŞAM YEMEĞİ’’

Kartaldaki Ziyaret ve Kartal turu sonrasında Kazakistan Vakıf Üyeleri Kartal’ın balkonu olarak  adlandırılan Kartal Ayazma Çınaraltı Restaurantta akşam yemeğinde biraraya geldiler,

Yemeğe ,Kartal belediye Başkan yardımcısı Adem Uçar,Kartal belediye basın yayın müdürü Hüseyin Güler katıldı.

‘’KARTAL GAZETECİLER DERNEĞİNDEN PLAKET TAKTİMİ’’

Kartal programının mimarı Kartal Gazeteciler derneği Kazakistan Vakfı Başkanı Naziya Jomargen’e plaket hediye etti.

Plaketi Kartal belediye Başkan yardımcısı Adem Uçar taktim etti.Uçar kısa bir konuşma yaparak bugünki program bizleri çok mutlu etti.Kartal belediye Başkanımızla gün içerisinde biraraya geldiniz ,akşam yemeğinde sizlerle olamadı ,kendisinin sizlere çok selamları var ,başka bir programda tekrar görüşmek üzere dedi.

‘’KARTAL BELEDİYE BAŞKANI GÖKHAN YÜKSEL VE EKİBİNE TEŞEKKÜR’’

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca ,Kazakistan Türk dili konuşan gazeteciler Vakfı Başkanı Naziya Jomergene,Kartal Gazeteciler Derneği Başkanı Selim Akdoğan ,İstanbul Avrasya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Oğuzhan Bayrak Teşekkür konuşması yaparak ,Kartal belediye Başkanı Gökhan Yüksel başta olmak üzere ,Kartal belediye Başkan yardımcısı Adem Uçar ,Kartal belediye Basın yayın Müdürü Hüseyin Güler’e göstermiş oldukları  ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ettiler.

Akşam yemeği çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

HABER;NURAY YILMAZ