- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

Başkan Recep Tayyip Erdoğan’dan coronavirüs açıklaması: O vatandaşlarımız kalabalıktan uzak dursun…

Son dakika haberi… Başkan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Meclis Grup Toplantısı’nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan kürsüye çıkar çıkmaz koronavirüs ile ilgili son gelişmelere değindi. Erdoğan vakanın Avrupa kaynaklı olduğuna vurgu yaptı, “Koronavirüsten gözetim altındaki vatandaşımızın sağlık durumu iyi. Tedavisi sürüyor. Ailesi de gözetim altında. Her türlü önlemi vakitlice aldık. Hangi önlemi alırsak alalım bu virüsten tamamen kullanmak kolay değil. Şu anda tek bir örnekten ibaret. Vaka Avrupa kaynaklıdır.” dedi.

Son dakika: Başkan Recep Tayyip Erdoğan'dan coronavirüs açıklaması: O vatandaşlarımız kalabalıktan uzak dursun...

Çarşamba 11.03.2020 12:37

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin haftalık grup toplantısında konuştu. Erdoğan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın koronavirüs ile ilgili açıklamasına değinerek başladığı konuşmasında, “Koronavirüsten gözetim altındaki vatandaşımızın sağlık durumu iyi. Tedavisi sürüyor. Ailesi de gözetim altında. Her türlü önlemi vakitlice aldık. Hangi önlemi alırsak alalım bu virüsten tamamen kullanmak kolay değil. Şu anda tek bir örnekten ibaret. Vaka Avrupa kaynaklıdır. Tüm bakanlıklarımız kurumlarımız ile işbirliği halinde uygulamalarını sıkı bir şekilde sürdürecektir.” dedi.

Erdoğan, İdlib ateşkesinin rejim tarafından ufak tacizlerle de olsa ihlal edilmesine değindi, “Şimdiden ateşkese karşı ufak tefek ihlaller yaptıkları görülüyor. Rejimi ve onu destekleyen milislerin yaptıkları yığınakları yakından takip ediyoruz. Biz verdiğimiz söze bağlı kalırız. Ama sözlerinde durmazlarsa daha ağır bir şekilde üzerlerine de gitmekte kararlıyız.” dedi.