- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

Başkan Yazıcı, Tuzla Belediyesi Ailesiyle Bayramlaştı

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve başkan yardımcıları, Ramazan Bayramı öncesi son mesai gününde belediye personeliyle bayramlaştı.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcıları Av. Mehmet Çelikel, Dr. Turgut Özcan ve İsmail Çolak’la başkanlık makamında belediyenin birim müdürleri ve personeli ile bayramlaştı.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Bize bu millete hizmet etmeyi nasip eden Rabbim’e şükrediyorum. Tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. Nice bayramları birlikte karşılamayı, bayramın birliğimiz, dirliğimiz ve kardeşliğimizin güçlenmesine vesile olmasını Rabbim’den niyaz ediyorum. Allah, birlik ve beraberliğimizi bozmasın, bozmak isteyenlere de fırsat vermesin.” dedi.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Belediyesi’nin 444 0 906 Numaralı İletişim Merkezi’nin 24 saat hizmet verdiğini belirterek belediye hizmetlerinin bayramda da kesintisiz süreceğini söyledi.
Tuzla’da protokol ve vatandaşlar, bayramın 1. günü saat 11.00’de Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi’nde bayramlaşacak.