- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

BAYPARK HASTANESİ PENDİKTE YENİ ŞUBESİNİ AÇTI

Baypark Hastaneleri zincirlerine bir yenisini daha ekledi.


Sağlık sektöründe haklı bir yere sahip olan Baypark Hastaneleri gurubu Doğu Mahallesi,Papatya sokak No: 15 Pendik İstanbul adresinde yeni şubesini açtı.


28 Kasım 2020 Cumartesi günü Pendik şubesinde basınla bir araya gelen Baypark Sağlık Grubu pendik şubesi Genel Müdürü Hatice Tepecik ve Hastane Başhekimi Güngör Dımışkı basın mensuplarının sorularına cevaplar vererek sağlık grupları hakkında bilgiler verdiler.

Hastane Genel Müdürü Hatice Tepecik yaptığı açıklamaların da şunlara değindi;


” Baypark Sağlık Grubu olarak, bizleri tercih eden hastalarımıza hak ettikleri kaliteli ve güvenilir sağlık hizmetlerini sunmak, onları sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşturmak üzere 2014 yılında Avrupa yakasında hizmet vermeye başladık.

O günden bu güne hızla gelişimizi sürdürürerek bugün içinde olduğumuz 2020 yılında Anadolu yakasın da da hizmet vermeye başlamış bulunmaktayız….


Pendikte açtığımız yeni şubemiz de,12 erişkin,1 koroner,10 yeni doğan olmak üzere toplam 23 yoğun bakım yatağı bulunmaktadır.
Bunların haricinde 54 hasta odası olmak üzere Hastanemiz toplam 77 yatak kapasitesine sahiptir.


DİSİPLİN BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİDİR
Multidisipliner tedavi yaklaşımımız ile yaşamın her döneminde ihtiyaç duyulabilecek her türlü sağlık hizmeti sunulmaktadır.


Hastanemiz de ileri tıp teknolojisinin kullanıldığı tanı ve tedavi üniteleri,her türlü özellikli ameliyatın yapıldığı ameliyathaneleri, doğum salonları,tek kişilik süit hasta odalarında hastalara özel bakım hizmeti sunmaktadır.


Objektif verilere dayalı,bilimsel çalışmalarla doğruluğu kanıtlanmış güvenilir tanı ve tedavi yöntemleri hastanemizin akademisyen ve uzman hekimleri tarafından uygulanmaktadır.


Hastanemiz Anadolu yakasının merkezinde olup Sabiha Gökçen Havalimanına 10 km mesafededir…
Modern alt yapısı,konforu ve kaliteyi ön planda tutan,etik ilkelerden ödün vermeyen hizmet anlayışımız ile hastalarımızın güvenini ve dostluğunu kazanacağımıza inanıyoruz…

Bu dostluğa ve güvene layık olmak için hizmetlerimize yenilerini katmaya devam edeceğiz”… dedi ve sözlerini noktaladı.

BAŞHEKİM GÜNGÖR DIMIŞLAR İSE ŞUNLARI SÖYLEDİ…

” Ben Hastanemizin daha önceki adı ile bildiğiniz Remedy hastanesinin zamanından kalma bir doktoruyum…


Hastanemiz de çalışmaya devam ettiğimiz için ise mutluyum. Baypark Sağlık Grubu burayı devraldığın da bizleri bilen çevre esnafı hayırlı olsuna geldiler ve sevinçlerini dile getirdiler.


Hastanemiz konum itibari ile uzun yıllardır aynı yerinde olduğu için Baypark Grubu olarak ta daha güzel işlere imza atacağını biliyorum.
Malumunuz zor bir süreçten geçiyoruz, Corona hastalığı Tüm dünya da olduğu gibi Ülkemiz de de bizlere zor günler yaşatıyor.


Bizler Hastane ekibi olarak 7/24 hastalarımıza cevap vermeye çalışıyoruz. Hastanemizde pandemi bölümümüz mevcuttur. Bir katımızı tamamen bu hastalığa ayırdık ve coronaya yakalanan hastalarımızı orada tedavi etmeye çalışıyoruz.


Hastanemiz de COVID-19 testi yapılmaktadır. SGK ile anlaşmamız vardır, kapımıza gelen kimseyi mağdur etmeden elimizden geldiğince onların sorunlarını çözmeye çalışıyoruz.


Hastanemiz bölgenin en donanımlı hastanelerinden biridir ve bir çok alanda olduğu gibi Covid konusun da da vatandaşlarımıza en iyi tedavi yönetimini uyguluyoruz…Gribin hayatımızdan çıkmayacağı gibi bu hastalıkta artık hayatımız da olacak. Önümüz yıllar içerisinde bukadar ürkütücü ve korkutucu olmasa da hayatımızda olacak.


Hijyenik kurallara uymak ve kendimizi bu hastalıktan korumanın ne kadar mühim olduğunu söylememe gerek yok sanırım. Bazı şeylerin farkına vardığımızı düşünüyorum artık , önümüzdeki yılın yaz başlarında bu hastalığın etkisini azaltacağını düşünenlerdenim.


Bizler Baypark hastaneleri olarak 7/24 sizlerin hizmetinizdeyiz”… dedi…
Toplantı hastane önünde toplu fotoğraf çekilerek son buldu….