- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

BEKİR ÖZYURT:KORONA VE KOMPLO TEORİLERİ

Korana virüs (Kovid-19) hakkında pek çok komplo teorisi ortaya atıldı. Bunların en tutarlısı, aşı üretip para kazanma amacına yönelik olanlar idi. Zira, bu dünyada savaş dahil, her türlü pisliğin altından para çıkıyor.

Fakat, meslenin para olmadığı anlaşıldı. Aşı çözüm değil. Zira, koranavirüs sürekli evrimleşiyor. Bilim adamları A,B,C diye sınıflandırdılar. Çin’de ortaya çıkan virüs, İtalya ve İngilteredekine benzemiyor. Benzemediği halde aynı işi görüyor. Yaşlıları ve kronik hastalığı olanları öldürüyor.

Türk doktorlar, Çin’deki tedavi usulünden başarı elde edemeyince, ayrı bir metod geliştirdiler. Daha başarılı oldular. Sebep aynı, virüs her gün evrimleşiyor. Yeni bir yapı kazanıyor. Aşı bulunsa dahi, evrimleşen yeni virüse karşı iş görmeyeceği şimdiden anlaşıldı.

Bu nedenle, aşı üzerinden para kazanılacak temeline dayalı komplo teorileri çürüdü.

Bilim adamları, virüsün yapay olduğu konusunda hem fikir. Birileri bunu üretmiş. Prof. Dr. Charles Lieber adındaki Amerikalı bilim adamından şüphe ediliyor. Tutuklanmış. Soruşturma yapılıyor. Profesör Lieber ilginç biri. Bahçesinde genleri ile oynanmış tohumlardan 800 kilo kabak yetiştirmiş. Genetik kodun sırrına vakıf olmuş.

Bu dünyada hiç bir şey gizli kalmaz. Mutlaka gerçek ortaya çıkacak. Beni düşündüren, virüsün üretilmesindeki amacın para kazanmaya dayanmıyor olmasıdır. Bu şu anlama gelir. Virüsü üretenlerin amacı para kazanmak değil. Dünyada, yeni bir düzen kurmak.

Nitekim, insana dönüşebilir kaynaklar limite gelmişti. Hızla artan nüfus, doğal dengeyi bozuyor. Üst akıl, korona virüs yoluyla, nüfus artışını kontrolde tutmaya karar vermiş. Zira, bu virüs yaşlıları öldürmekle kalmıyor, bulaşan kişilerin üreme hücrelerini de tahrip ediyor.

Kim bu üst akıl sorusu, cevap bekliyor. Bu konuda fikri olan varsa lütfen not düşsün.

Bekir Özyurt