- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

“Beklenen Anket Sonuçlandı:Umut Daştan Birinci Oldu”

MERAKLA BEKLENEN ANKET SONUÇLANDI SİZLERİN OYLARI İLE UMUT DAŞTAN ANKETİN 1. İSMİ OLDU

16 Mart pazartesi günü başlattığımız görevde 1 yılını tamamlayan Kartal Belediye Meclis Üyelerinden en başarılarını sizlerin oyları ile belirliyoruz anketimiz 25 Mart çarşamba akşamı son bulmuştur.


Sizlerin kullandığı oylar ile çıkan sonuçlara göre Anket 1.si CHP Kartal Belediye Meclis üyesi ve Kartal Belediyespor Kulübü Başkan’ı Umut Daştan olmuştur.

Tolamda 12.406 okuyucumuzun oy kullandığı anketimizde;
%14 oy dilimi ve toplamda 1683 oy alarak 1. olan Umut Daştan’ı sırası ile 2. olan ve %10 oy dilimi ile 1263 oy alan İYİ Parti Kartal Belediye Meclis Üyesi Mukadder Gürcan takip etmiştir.


3.lüğü ise %9 oy dilimi ile 1137 oy alan Ak Parti Mecli Üyesi Arzu Öğüt Şimsek olmuştur.


İlk ona giren isimler arasında ise sırası ile,865 oy alan Ak Parti Meclis Üyesi Yusuf Erkustan,838 oy alan CHP Meclis Üyesi Yılmaz Tuncer,602 oy alan İYİ Parti Meclis Üyesi İ.Yıldırım Ateş,534 oy alan Ak Parti Meclis Üyesi Haydar Göksoy,422 oy alan CHP Meclis Üyesi Önder Turmuş,395 oy alan CHP Meclis Üyesi Özlem Bulut ve 363 0y alan k Parti Meclis Üyesi Nizamettin Altıntaş yer aldı.


Hepsi birbirinden değerli Meclis Üyelerimizin katıldığı anketimize göstermiş olduğunuz teveccüh için siz okuyucularımıza gazetemiz adına teşekkür ediyoruz.


Kartal Belediyesi Meclisinin Nisan ayında düzenleyeceği ilk toplantısında Anketimiz 1. si olan Kartal Belediyesi meclis Üyesi Umut Daştan’a Gazetemiz adına düzenlediğimiz ödülümüzü takdim edeceğiz.


Zor günlerden geçtiğimiz bu günlerde başımıza musallat olan bu virüs belasından en az etkkilenmemiz için ellerinden geleni yapan Devletimiz yetkililerine, sağlık çalışanlarımıza, Kartal Belediyesi Başkan’ı Gökhan Yüksele, Belediye çalışanlarına ve siz Meclis üyelerimize okuyucularımız adına taşekkür ederiz.


Anketimizin 1. olan Umut Daştan’ı sizlere anlatmaya gerek yok sanırım , bir çoğunuz onu tanıyorsunuz zaten, son yıllarda yakalamış olduğu çıkış ivmesine bir yenisini daha ekleyen Daştan bundan sonrada güzel işlere imza atacağını da göstermiş oldu.


Kendisine çıktığı yolda başarılar diliyoruz.
Her şey daha sağlıklı ve güzel günler için olması dileklerimizle; sağlıkla kalın….