MENÜ ☰
..
Eksper Haber » beşiktaş belediyesi, Manşet » Beşiktaş Sömestir Çocuk Festivali Başladı!
Beşiktaş Sömestir Çocuk Festivali Başladı!

Belediyemizin düzenlediği Beşiktaş Sömestir Çocuk Festivali, 27 Ocak – 3 Şubat tarihleri arasında Akatlar Kültür Merkezi’nde…Eklenme Tarihi: 31 Ocak 2022 Pazartesi
Yarıyıl tatiline giren öğrencilerimizin hem keyifli hem de verimli vakit geçirebilmesi için düzenlediğimiz Beşiktaş Sömestir Çocuk Festivali Akatlar Kültür Merkezi’nde başladı. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da 28 Ocak Cuma günü festival alanını ziyaret ederek çocuklarla beraber etkinliklere katıldı. Başkan Akpolat, Bilim Atölyesi’nde çeşitli karışımlardan elde edilen köpük deneyini merakla takip etti ve sonrasında fizik atölyesinde miniklerle birlikte spektroskopu ışığa doğru tutarak yansıyan gökkuşağını izledi. Karikatür ve resim atölyelerini de ziyaret eden Akpolat, çocuklarla sohbet ederek bol bol fotoğraf çektirdi.

Tüm çocukları Beşiktaş Sömestir Çocuk Festivali’ne davet eden Akpolat şu ifadeleri kullandı: “Akatlar Kültür Merkezi’mizde ‘Beşiktaş Sömestir Çocuk Festivali’ başladı. Tüm çocukları 3 Şubat’a kadar etkinliklerimize ve tiyatro gösterilerimize davet ediyorum.” 

Miniklerin yoğun ilgisiyle başlayan festivalimiz 3 Şubat’a kadar her gün saat 11.00’de başlayıp gün boyu devam edecek. Çocuklarımız yarıyıl tatilinde hem eğlenecek hem de keyifli atölyelerle öğrenmeye devam edecek. Bilim atölyesi, çocuk tiyatroları, karikatür etkinliği, resim atölyesi ve planetaryum etkinliklerinden oluşan festivalimize 6-12 yaş arasındaki tüm çocuklar ücretsiz olarak katılabilir. Detaylı bilgi ve program için tıklayınız.

https://www.youtube.com/embed/nIVZIoPfQis

📆 31 Ocak 2022 Pazartesi 15:16   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir