MENÜ ☰
Eksper Haber » beşiktaş belediyesi, GÜNDEM, Manşet » Beşiktaş’ta Kar Mesaisi Başladı!
Beşiktaş’ta Kar Mesaisi Başladı!

Belediyemiz, AKOM’un yaptığı kar yağışı ve olumsuz hava koşullarına karşı uyarı sonrası tüm önlemleri alarak Beşiktaş’ta çalışmaları hızlandırdı…Eklenme Tarihi: 12 Ocak 2022 Çarşamba
Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) önümüzdeki iki gün için İstanbul’da kar yağışı uyarısında bulundu. Belediye ekiplerimiz de çalışmalarını hızlandırarak olumsuz hava koşullarına karşı bütün önlemleri aldı. Ekiplerimiz kar yağışı ve buzlanma riskine karşı kar küreme araçlarını ilçenin kritik noktalarına konuşlandırırken Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı 350 personel, 66 araç-iş makinası ilçe genelinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için 7/24 aralıksız çalışmaya devam ediyor.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da personelimizi Fen İşleri Garajı’nda ziyaret ederek çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. Ekiplerimizin zorlu kış mesaisine hazır olduğunu belirten Başkan Akpolat şunları söyledi: “Beklenen kar yağışı için 66 araç-iş makinesi ve karla mücadele ekibimiz ile kışa hazırız. Tüm komşularımız olumsuz hava koşullarının oluşturduğu acil durumlarda 444 44 55 numaralı Çözüm Merkezimizle 7/24 iletişime geçebilir.”

📆 13 Ocak 2022 Perşembe 14:22   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir