- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

Beyoğlu Belediye Meclisi Toplanıyor

TOPLANTIYA ÇAĞRI

BEYOĞLU BELEDİYESİ BAŞKANLIĞINA

5393 sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi uyarınca Beyoğlu Belediye Meclisinin 2021 Yılı TEMMUZ AYI Toplantısı, 05 TEMMUZ 2021 PAZARTESİ gününden 09 TEMMUZ CUMA günü akşamına kadar 5 gün süre ile saat 15.00’te başlamak ve aşağıdaki gündemleri görüşmek üzere yapılacaktır.

Beyoğlu ilçe Belediye Meclis üyelerinin bu toplantıya katılmaları önemle rica olunu

1- 22.02.2007 tarih ve 26442 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğü giren Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdari Birlikleri Norm Kadro İlke ve Standartları Yönetmeliği’nin 11. maddesi gereğince; Unvan ve Derecesi Belirtilen Kadrolarda Değişiklik Yapılması hususunda karar alınmasına dair İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün teklifi.

2- 3194 sayılı İmar Kanununun 21. , 40. maddeleri ile  evre ve Şehircilik Bakanlığı Planlı Alanlar  Yönetmeliği’nin 26. , 40. maddeleri gereğince; Beyoğlu İlçesi’nin tarihi dokusunun korunarak yaşatılması ve yenilenerek hayata kazandırılması amacıyla Gazeteci Erol Dernek Sokak, Fuat Uzkınay Sokak, Ayhan Işık Sokak, Galip Dede Caddesi, Yüksek Kaldırım Caddesi, Bülent Demir Caddesi, Dereboyu Caddesi, Fişekhane Deresi Caddesi ve Hasköy Caddesi i in yapılması planlanan Cephe Rehabilitasyonu Projesi’nde kullanılmak üzere İller Bankası’ndan hibe alınmasına dair Etüt Proje Müdürlüğünün teklifi.