MENÜ ☰
.
Eksper Haber » Belediye, beyoğlu, Manşet » Beyoğlu’nun Yeni Kültür Sanat Sahnesi ‘Hasköy Sahne’ Açıldı
Beyoğlu’nun Yeni Kültür Sanat Sahnesi ‘Hasköy Sahne’ Açıldı

Beyoğlu’nun yeni kültür sanat ve eğlence mekanı ‘Hasköy Sahne, muhteşem bir konserle açıldı. Binlerce vatandaşın katıldığı konserde, usta sanatçılar Zeynep Başkan ve İbrahim Can izleyenlere unutulmaz bir müzik ziyafeti sunarken, Horon Akademisi Dans Grubu da horon gösterisi ile geceye renk kattı.

Beyoğlu’nun yeni kültür sanat ve eğlence mekanı ‘Hasköy Sahne’ muhteşem konserle açıldı. Beyoğlu Belediyesi tarafından Haliç’in kıyısında açık havada kurulan Hasköy Sahne’nin açılış konserinde, Türk halk müziği ile Karadeniz müziğinin güçlü sesleri Zeynep Başkan ve İbrahim Can seslendirdikleri birbirinden güzel türküleriyle sanatseverlere eşsiz bir müzik ziyafeti sundu. Gecede “Horon Akademisi” dans grubu da Karadeniz’in yöresel dansı olan horon gösterisi ile vatandaşlara coşkulu dakikalar yaşattı. Konsere katılan binlerce vatandan hep birlikte türküler söyleyip horon oynayarak unutulmaz bir yaz akşamı geçirdi.

BAŞKAN YILDIZ VATANDAŞLARLA BİRLİKTE ŞARKI SÖYLEYİP HORON OYNADI

Açılış konserine katılan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız sahneye çıkarak sanatçılarla birlikte Barış Manço’nun “Dağlar Dağlar” şarkısını söyledi. Başkan Yıldız daha sonra alanı doldular Beyoğlulularla birlikte horon oynadı. Korona virüs salgınına karşı gerekli tüm önlemlerin alındığı Hasköy Sahne, yaz boyunca; konserden açık hava sinemasına, yetişkin tiyatrosundan çocuk şenliklerine kadar özlenen tüm etkinliklere ev sahipliği yaparak Beyoğluluların yaz akşamlarına renk katacak.

BUNDAN SONRA NEŞELİ, HUZURLU VE SAĞLIKLI GÜNLERİMİZ OLACAK

Programda konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, “Yavaş yavaş normalleşiyoruz, ama tedbirleri elden bırakmayalım. Maskeye mesafeye şöyle dikkat edelim. İnşallah güzel bir yaz geçireceğiz, güzel bir kurban bayramı idrak edeceğiz. Geçtiğimiz bayramlar hep hüzünlüydü belki bu bayramda da kucaklaşamayacağız. İnanıyorum ki bundan sonra ki bayramlarda hasret duyduğumuz kucaklaşmalarımızla gerçekleşecek. Ben inanıyorum ki artık bundan sonra neşeli, huzurlu ve sağlıklı günlerimiz olacak” dedi.

HASKÖY SAHNE’DE GÜZEL BİR YAZ GEÇİRECEĞİZ

Başkan Yıldız, “Çocuklarımıza daha iyi bir gelecek için hep umutlu olacağız. Çocuklarımız daha huzurlu Beyoğlu’nda yaşayacaklar. Daha mutlu bir Beyoğlu’nda yaşayacaklar. Biz de bunun için seferber olacağız. Şimdi tedbirleri elden bırakmadan birlikte muhabbeti kucaklayacağız. Hasköy Sahne’miz de yaz boyunca tiyatro gösterileri, konserler ve çocuklar için animasyon gösterileri gibi bir birinden güzel etkinliklerimiz olacak. Pandemi kurallarına uyarak bu sahilde hep birlikte güzel bir yaz geçireceğiz. Ben hepinize şimdiden iyi eğlenceler diliyorum” ifadelerini kullandı.

📆 12 Temmuz 2021 Pazartesi 16:22   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir