- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

“BİZ SİZİ DÜŞÜNÜYORUZ,SİZDE KENDİNİZİ DÜŞÜNÜN”

Son günlerde yaşanan Coronavirüs salgını bize sağlığın ve temizliğin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırlattı.
Ellerimizi ve vucudumuzu günde bir kaç defa temizlemenin şart olduğu bu günlerde, temizlik ve hijyenik ürünlerin hayatımızın büyük bir bir bölümüne girdiğini gördük.


Peki her ürüne güvenmelimiyiz?
Tabiki hayır, merdiven altı diye tabir edilen mekanlarda üretilen bu tip ürünler insanlara zarar vermeye devam ederken BIO-CLEAN markası sektörde ne kadar haklı bir yerde olduğunu ispatlamaya devam ediyor.
Firma yetkilileri ürünlerini tanıtırken ;
”Cilt bakımının birinci adımı cildin temizlenmesidir. Cilt içsel ve dışsal faktörler sonucunda kirlenir. Cildin biriken kirden, makyaj kalıntılarından, yağdan ve toksinlerden arınması için düzenli olarak temizlenmeye ihtiyacı vardır.

Cildin su ile yıkanması yağ özelliğindeki kirlilikleri gidermek için yeterli olmamaktadır. Bu nedenle su ile beraber yüzey etkin madde içeren temizleyicilerin kullanılması gerekmektedir.

Cilt temizliği kırışıklıklarla mücadele etmede de çok önemlidir. Temizlenmiş ve arınmış cilde kırışıklık karşıtı bakım ürünlerini uygulamak, ürünlerin etkinliğini arttırır”. açıklamalarında bulunarak vatandaşlarıda bu anlamda bilinçlendiriyor.
(Boclean)Arındırıcılar ,solisyonlar,maskeler ,nemlendiriciler,el dezenfektan ve medikal ürünleri içinde barındıran birçok hijyen ürünler (BOCLEAN)’ı siz okuyucularımıza gönül rahatlığıyla tavsiye ediyoruz.

Irtibat Tel:+905333910231