MENÜ ☰
.
Eksper Haber » Manşet » “BU SEFER KARTAL’DA KORKULAN OLMADI”
“BU SEFER KARTAL’DA KORKULAN OLMADI”


Yıllardır Kartal’ın en büyük sorunlardan biri olan alt yapı sorunu geçtiğimiz Mart ayında başlayan çalışmalarla son buldu.


Rahat bir nefes aldıran ve oh be nihayet dedirten sonuçla bugün yağan yağmurdan sonra hiç bir yerde su birikintisi olmaması sevindirdi.


“ALİ APAYDIN; AYLARDIR BEKLENEN YAĞMURA HAZIRDIK”
İski ve Kartal Belediyesinin ortaklaşa yürüttükleri alt yapı çalışması hakkında kısa bir bilgi aldıgımız Teknik Başkan Yardımcısı Ali Apaydin;Geçen kışın yağan yağmurlar da özellikle eski tren istasyonunun oradaki geçit ve Kartal Baba geçitlerini su basıyor ve araçlar ve insanlar o geçitleri kulanamaz hale geliyordu.
Mart ayında başlattığımız ve halen devam ettirdığimiz çalışmalarımız sonuç verdi, Kartal halkı artık böyle olumsuzluklarla karşılaşmayacaklar dedi.
Bu gün yağan yağmuru aylardır bekliyorduk,bende dahil olmak üzere ekiplerimizle sahadaydık, İBB ekipleri de bizlerle beraber di bugün ve hiç yağmur yağmamış gibi sorunsuz atlattık bu günü.Kartal belediye başkanımız Gökhan Yüksel’in girişimleri ,İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlunun destekleri ile Kartal’ın önemli sorunlarından olan alt yapı çalışmalarımızı tamamladık ve bugün bu çalışmanın karşılığını aldık.Çalışmaları başlatıp, yeniden yapılandırdığımız bölgeleri tek tek gezip durum değerlendirmesi yaptık bir iki ufak aksiliğin dışında büyük bir sorun yaşamadık.
Netice de bugün yağan yağmur bir sınavsa bizde o sınavı geçmiş olarak bu durumun haklı gururunu yaşıyoruz dedi.


“İSTEYİNCE OLUYORMUŞ”
Yıllardır çözülemeyen alt yapı sorununun kısa bir zamanda çözülerek olumlu sonuçlar vermesi insana isteyince oluyormuş dedirtiyor adeta.
Görünen o ki Kartal’lılar artık o eski sel baskınlarını, kanalizilasyon taşmalarını yaşamayacak gibi görünüyor.
Kartal belediyesinin bu sorun gibi Kartal’ın acilen çözülmesi gerek diğer sorunlarını da kısa bir sürede çözüme kavuşturması dileklerimizle…
Kartal’ın hakkettigi ama yıllardır erişemediği hizmetleri Sayın Ekrem İmamoğlu ve Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in birlikte çözeceklerini umud ederek yazımızı burada noktalıyoruz…
Kartallılar adına teşekkür ederiz…

Galeri
📆 29 Eylül 2020 Salı 20:58   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir