MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » “Bu Senin Hikayen”Ulusal Projeler Arasında Yerini Aldı”
“Bu Senin Hikayen”Ulusal Projeler Arasında Yerini Aldı”

Kendi Hikayesini yazmak isteyenler için “Bu senin Hikayen”projesi haklı gururunu yaşadı ..

Proje kurucusu Gülsüm Albayrak ve Neslihan Aslan ve proje üyeleri taktir toplayan projeye imza attılar ..

“İŞTE “BU SENİN HİKAYEN” PROJESİNİN HİKAYESİ “

Kurucusu olduğumuz “Bu Senin Hikayen”isimli eTwinning   Projemiz 4 Türk Öğretmen ve 30 öğrencimiz ile ulusal Projeler kategorisinde yerini almıştır.

Bu proje ile;pandemi sürecinden olumsuz etkilenen öğrencilerimizin kitap sevgisi,yazma beceri alanınına ait kazanımlara destek olma,hayal dünyasını ve yaratıcılığını geliştirmek,duygu ve düşüncelerini rahat ifade etme yeteneğini geliştirerek,dinleme becerisi ve kelime dağarcığını geliştirmeyi hedeflemektedir

Proje süresince öğrencilerimizi Değerli yazarlarımızdan ; Sara Şahınkanat,Ayşegül DEDE,Sema YAYLI ,başarılı milli sporcumuzdan Meltem OKUMUŞ,İstanbul Çocuk Barosu Merkezi Başkanı Avukat Aşkın TOPUZOĞLU ile biraraya getirerek ,hikayelerinden ilham almalarını sağladık.

Gelecekte;Kendi hikayesini oluşturan,üretken,yaratıcı bireyler olmasına rehber olmaya çalıştık. Projede görev alan öğrenci gerçekten çok etkilendiklerini, web 2.0 araçlarını öğrenerek başarılarının arttığını belirttiler. Velilerimiz ise proje boyunca bizlere destek oldu.

” Bu Senin Hikayen” isimli proje kurucusu Gülsüm ALBAYRAK, diğer proje kurucu ortağı Neslihan ASLAN ,proje üyeleri Seval ÖZATA, Gamze YİĞİT öğretmen ve öğrencilerini bu güzel çalışma için tebrik eder, başarılarının devamını dileriz

Galeri
📆 09 Haziran 2021 Çarşamba 21:57   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir