- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

”BULVARSPOR BARKIN İÇİN HAREKETE GEÇTİ ”

Bulvarspor 3. Lig Sporcularından Anlamlı Hareket

Lösemi hastası Barkın Başocak yararına başlatılan kan ve kök hücre bağış kampanyasına Kartal Bulvarspor 3. Lig 2. Grup futbolcuları da destek verdi.

Kartal Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, Kartal Kent Konseyi ve Kızılay Kartal Kan Merkezi şubesi iş birliğiyle başlatılan kan ve kök hücre bağış kampanyasına destekler hız kesmeden devam ediyor. Kampanyaya birçok vatandaşın yanı sıra Bulvarspor 3. Lig 2. Grup futbolcuları da desteklerini vermek için fuayene alanında  yerlerini aldı. Uzmanlar tarafından kontrolleri yapılan sporcular kan vererek vatandaşlara da örnek oldu. 4 Ağustosa kadar devam edecek olan kan ve kök hücre kampanyası bağışçılarını bekliyor.

“KÖK HÜCRE İNŞALLAH BULUNUR”

Kulüp başkanı Sebahattin Karaer konu ile ilgili “Talep olunca bizim de bir şeyler yapmamız gerektiğine inandığımız için buradayız. Kök hücre inşallah bulunur. Bunun bir sosyal sorumluluk olduğunu düşünüyoruz bunun için de kan bağışı amacıyla buraya geldik.” ifadesinde bulundu

“HERKESİ KAMPANYAYA DAVET EDİYORUZ”

Bulvarspor Teknik Direktörü Atakan Çağlayan; “Kan ve kök hücre için geldik. Gerçekten sosyal sorumluluk adına çok büyük bir olay olduğunu düşündüğümüz takım halinde buraya geldik. Tabii ki herkesi kampanyaya davet ediyoruz.” şeklinde konuştu.