MENÜ ☰
..
Eksper Haber » Kartal, Manşet, Toplum » CAN ERZİNCAN’A CAN ADAY
CAN ERZİNCAN’A CAN ADAY

Yaklaşan seçimlere günler kala Milletvekili aday adayları da ortaya çıkmaya başladı.

Kartal’ın sevilen siyasetçisi Taner Özdemir’de memleketi olan Erzincan’da siyaset yapmaya karar verdi ve Erzincan Milletvekilliği aday adaylığı için müracat yapacağını duyurdu.

CHP’sinin sevilen ismi Kartal’da oturduğu mahalle olan Petroliş mahallesinde düzenlenen bir toplantıda adaylık sürecini anlattı ve 20 Mart Pazartesi günü Aday adaylık müracatını yapacağını söyledi.

Taner Özdemir kimdir;

08.01.1973 Yılında Erzincan Ulalar da doğdum 1980 öncesi CHP si il ve ilçe yönetimlerinde Kurultay delegeliği görevlerinde bulunmuş bir ailenin en küçük çocuğu olarak dünyaya geldim.

İlk öğrenimi mi Üç Konak köyünde okudum Daha sonra 1983 depremi sonrası 1984 Yılında İstanbul Kartal’a taşınan bir çok aile gibi bizde küçük Erzincan diye tabir edilen Kartal’a taşındık.

Burada Kartal Halk Eğitim merkezin de Türk Halk Müziği şan bölümünde eğitim alarak aynı zaman da sertifikalarımızdan da anlaşılacağı üzere uzak doğu sporları ile ilgililenip her iki dalda da profesyonel olarak çalışmalar yürüttüm.

Orta ve Lise öğrenimi mi istanbul da tamamladım. 18 yaşına girdiğim de Kartal da ailemin de için de bulunduğu SHP de gençlik kolların da siyasete başladım.

Birleşmeden sonrada halen üyesi olmaktan gurur ve onur duyduğum CHP si üyesi olarak siyasi çalışmalarda aktif olarak yerimi aldım sırası ile CHP KARTAL Gençlik Kolu başkanlığı il ve ilçe delegeliği yanı sıra Kurultay Delegeliği görevlerin de bulundum, Yine Dört dönem Kartal ilçe Yöneticiliği ilk olarak 1999 Yılında görev yaptım yine iki dönem ilçe Sekreterliği görevlerin de bulundum.

2011 Yılın da Kartal İlçe Başkanı adaylığın da 20 oy farkı ile ilçe başkanlığı kongresini kayıp ettim, birim başkanlığı sandık sorumlusu okul sorumlusu partimin her ihtiyaç duyduğu alan da tüm görevler de çalıştım. 2009 yerel seçimlerin de Kartal Belediyesi Meclis üyesi olarak partimi temsil ettim ve Meclis 1. Başkanı Vekili olarak görev yaptım.

2014 Yerel Seçimlerin de Parti içi ön eğilimine katılan tek görev deki meclis üyesi olarak ön Seçimle seçilerek yeniden Meclis üyesi seçildim Kartal belediyesi CHP grup başkan Vekili görevini şahsıma veren meclis üyelerine Genel Başkanımızı temsil görevi olan bu görevi yürüterek başarı ile yürüttüm iki yıl önce örgüt toplantısında Cumhurbaşkanı adayım sayın genel Başkanım Kemal Kılıçdaroğlu’dur diyerek konuşma mı tüm örgüt önün de haykıran bir kardeşiniz yol arkadaşınız ve yoldaşınız olarak memleketim Erzincan’dan Aday Adayıyım takdirlerinize arz olunur.

Sayın genel başkanımızın kendisine de iki yıl önceki Hacı Bektaşi Veli anmaların da sahnemden önce görüşerek Cumhurbaşkanı adayı demiyorum siz Cumhurbaşkanı olacaksınız diye bizzat kendisine arz etmenin şerefini taşıyan bir yol arkadaşınızım, hatta İstanbul Büyük Şehir adaylığı sonrası kendisine ilk Genel Başkanımız siz olmalısınız dediğim de gülüşmelerimizi çok iyi hatırladığı için sayın Genel Başkanım için her türlü mücadeleyi canım pahasına ortaya koyacağımdan şüphesinin olmayacağını bildiğini düşünüyorum.

Bu kadar siyasi çalışmanın yanı sıra Kültür Sanat alanın da 5 solo 4 karışık olmak üzere 9 adet albüm çalışması yaparak başta memleketim olmak üzere 20 den fazla klip çekerek özellikle Şirin Erzincan başta olmak üzere 10’na yakın klibi mi Erzincan da çekerek tüm Erzincan halkının sevgisini kazanmış ender sanatçılardan biriyim Erzincan’nın tüm ilçelerin de yardım konserleri CEM EVİ yardım konserlerin de hiç bir ücret almadan Yurt için de ve Yurtdışın da derneklerimizin tüm etkinliklerine katkı sundum.

Avrupada 20 yıldan fazladır AABF Çatı örgütlerinin tercih ettiği halen daha konserlerine gittiğim örgütleri tarafından konserlerine çağrılan bilinen bir Sanatçı olarak meslek birliklerin de MESAM VE MÜYORBİR Dünyaca kabul görmüş Meslek birliklerin de partimi en iyi şekil de temsil etmeye devam etmekteyim.

Yaklaşık 22 yıldır sırası ile CEM TV YOL TV MEDYA TV ERZİNCAN ŞAH TV EKİN TV ve YILDIZ EN TV’de Canlı yayın yapmak suretiyle sanatımı icra etmekteyim, Halen YILDIZ EN TV’de proğramlarıma her Pazar akşamı devam etmekteyim, Erzincanın en ücra köyün de bile nacizane tanınan bilinen bir sanatçı olarak her kesimin oyunu almaya talip bir aday adayıyım.

Her şeyden önce Genel Başkanımla görev yapan siz çok değerli parti büyüklerimin yıllardır yol arkadaşı ve yoldaşıyım Cumhurbaşkanlığı seçimin de bir oy bile fazla alabilmenin çok önemli olduğu bu seçim de Erzincan da en fazla oyu almaya talep açan ve bunu da en fazla oyu alarak partimize ibre kazandıracağımı bildiğim için talep açmış bulunuyorum.

Vekil çıkaramadığımız Erzincan da size birinci parti olma sözünü veriyorum. Bunun için yüzlerce sebebi ve de dostlukları olan bir sanatçı ve Erzincan aşığı olarak anlatmakla bitmeyecek çalışmalar da bulunmuş bir Aday Adayı olarak sizlerin ve genel başkanımın teveccüğünü alarak Aday olmak istiyorum

saygılarımla Taner Özdemir

📆 15 Mart 2023 Çarşamba 22:04   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir