MENÜ ☰
.
Eksper Haber » Manşet » “ÇATAK KÖYÜNDEN BİR ÇALIŞMA DAHA”
“ÇATAK KÖYÜNDEN BİR ÇALIŞMA DAHA”

“Erzincan Çatak Köyü’den birlik ve beraberlik mesajı “

Erzincan Refahiye Çatak köyü derneğinin düzenlemiş olduğu kahvaltı programı geniş katılımla yapıldı.Kahvalti programında güzel ve anlamlı bir haber verildi .Dernek Başkanı Müslüm Tepe köyün merkezine bir sosyal hizmet binasi çalışmalarına başlanacağınının müjdesini verdi.


programa;İstanbul Milletvekili Serkan Bayram pendik.belediye başkan yardımcısı hakan Öğütçü ve köyümüzün üyeleri “ailecek birlikte daha güzeliz” adı altinda yapılan programda yoğun katılım gözlendi.

Dernek Başkanı Müslüm Tepe,İstiklal marşımızın kabul gününde bizlere marşımızı armağan eden Mehmet Akif Ersoy’u rahmetle yad ediyoruz dedi.

Başkan müslüm tepe konuşmasında bu göreve geldiğimizde bugüne kadar metropol kentte olmamıza rağmen bir aile olmamız için etkinlikler yaparak bir araya getirmeye çalıştık ve bunda koylulerimiz gereken özveriyi gostererek bize guc katmış oldular bizde yönetim arkadaşlar olarak bu görevi yapmakla hep mutlu olduk, ne kadar çoğalırsak o kadar güçlü oluruz dedi .Çatak kötyü dernek başkanı Müslüm tepe akabinde köyümüze yapılacak hizmet binasını el ele vererek gücü niteliğinde herkesin yarış etmesini ve bu binanın yüzümüzün akıyla en iyi şekilde başaracağız bu kalabalık bu binayı yapmaya yeter bundan kuşkumuz yok dedi.. Başkan Tepe sözlerine şu şekilde devam etti.

Bizler bugüne kadar yapılan etkinliklerde üye aidatlarından kesinlikle harcama yapmadığımızi yapılan etkenlerin hepsinde şahsım yonetim kurulu sponsorlar ve iş adamlarımız ve özellikle kendi dostlarımın sayesinde köyüme en iyisini yapmaya ve milleti bir arada tutmaya çalıştık calisiyoruz dedi.Her şey köyümüze helal olsun ifadesini kullandı. Tepe konuşmasının sonunda birbirimize kenetlenerek bu güzel eseri köyümüze kazandiracagimizdan hic şüphemiz olmadı olmayacaktır, bu proje için destegini esirgemeyen Sayın millet vekilimiz Serkan Bayram Ve Pendik Belediyeb başkan yardımcımız Hakan Öğütçü’ye program sunucusu anadolu dernek tv sunucusu Seher bağlamaya Ve katılımcı dostlara teşekkür ederek konuşmasını bitirdi..

Kahvaltı programı iyi dilek ve temmeniler ile sonlandırıldı.

Galeri
📆 14 Mart 2023 Salı 16:54   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir