- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

“Cenan Çamyurdu ,Kartal’ın Değeri Oyunculuğu ile Göz Doldurdu”

Kartal’lı tiyatro oyuncusu Cenan Çamyurdu,son günlerin en çok izlenen ve sevilen dizi Mucize Doktorda rol aldı.

Çamyur’du, Dizide Otizmli başarılı bir doktoru canlandıran Ali karakterinin babası olarak karşımıza çıktı. Bir çok dizede farklı karakterlere hayat veren Cenan Çamyurdu bu defa Otizmli olduğu için çocuğunu dışlayan kötü bir baba karakterine hayat verdi .Son günleri yaklaşan ve amansız hastalığa yakalanan babayı canlandırdı ünlü oyuncu .O kadar içten oynadıki bu rolü tamda Cenan Çamyurdu’na yakışır bir oyunculuktu. Tiyatro oyuncusu daha önce hayatını kaybeden oğlu Ahmet’in ölümünden sorumlu tuttuğu Ali’yi son kez görmek için çalıştığı hastane gider .Zaten sonrasında yaşananları gözyaşları içerisinde izledik.

Dizinin son yayınlandığı bölümünde Cenan Çamyurdu, oynadığı karakterle o kadar özdeşleşmişki izliyici oynadığı baba rolünü hafızalarından silemedi.

İşte Tiyatro oyunculuğu ister zengin oyna, ister fakir ,ister komedi ,isterse kötü adam önemli olan o rolü halka geçirebilmek ve hissettirebilmektir. Kartalın değeri değerli oyuncu Cenan Çamyurdu rolünün hakkını veriyor .Kendisini kutluyorum başarılarının devamını diliyorum.

HABER:NURAY YILMAZ