MENÜ ☰
.
Eksper Haber » Manşet » CHP, Atatürk Havalimanı için eylem yapacak
CHP, Atatürk Havalimanı için eylem yapacak

CHP, pistinin bir bölümü sökülerek hastane yapılan kalanı da sökülmek istenen ve yerine Millet Bahçesi yapılacağı duyurulan Atatürk Havalimanı’na giderek eylem yapacak.

CHP, Atatürk Havalimanı için eylem yapacak

Pistinin bir bölümü sökülerek hastane yapılan kalanı da sökülmek istenen ve yerine Millet Bahçesi yapılacağı duyurulan Atatürk Havalimanı, Türk havacılık tarihinde oldukça önemli bir yere sahip. Ancak pistlerinin yıkılması için iş makineleri hazır…

image small

Çevre sakinlerinin tanıklıklarına göre iş makinelerinden biri gündüz pist yakınındaki servis yolunda beton sökme işlemi yaptı. Ancak bir süre sonra çalışmalarına ara verdi.

image small

SON GÖRÜNTÜLER KAYDEDİLDİ

SÖZCÜ muhabirinin saat 19:00 sıralarında kaydettiği son görüntülere göre Atatürk Havalimanı’nda iş makineleri ve kamyonların sıralı bir şekilde bekleyişi sürüyor.

image small

Milyarlarca liralık pistin parçalanıp sökülerek ortadan kaldırılacağı yolundaki haberler ve hazırlıklar da toplumun geniş kesiminden eleştiri almaya devam ediyor.

Vatandaşlar duruma “Felaket… İsraf… Rezalet… Üzülüyoruz… Cep doldurmaca… Atatürk’ün adının silinmesini istiyorlar” sözleriyle tepki gösteriyor.

📆 16 Mayıs 2022 Pazartesi 21:33   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir