MENÜ ☰
.
Eksper Haber » Manşet » “CHP Büyük Miting’e hazırlandı “
“CHP Büyük Miting’e hazırlandı “

CHP’nin yarınki ”Milletin Sesi” mitinginin detayları belli oldu

Bursa’da yapılması planlanan ancak CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkındaki Yargıtay kararının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun çağrısıyla İstanbul’a alınan “Milletin Sesi” mitinginin tüm hazırlıkları bugün devam etti .Alanda büyük bir titizlikle çalışmalar hızla iledi .Yarınki Mitinge hazırlandı .

Yarın saat 18.00’de Maltepe Sahil Miting Alanı’nda yapılacak mitingde, Kılıçdaroğlu’nun konuşmasından önce vatandaşlara söz verilecek. Yerli ve yabancı 350’nin üzerinde gazetecinin akredite olduğu mitingde CHP ve Türk bayrağı dışında herhangi bir özel flama ya da bayrak açılmayacak.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun çağrısıyla Bursa’da yapılacakken İstanbul’a alınan “Milletin Sesi Mitingi” ile ilgili tüm hazırlıklar tamamlandı. CHP İstanbul İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, yarın saat 18.00’de yapılacak olan mitingde Kılıçdaroğlu’nun konuşmasından önce vatandaşlara söz verilecek.

Parti yöneticileri mitingi halkın arasında takip edecek 

CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın açıklamasına göre; tüm siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları mitinge davet edildi. Mitingde Türk bayrağı ve CHP bayrağı dışında herhangi bir özel flama ya da bayrağı kullanılmayacak. CHP’nin Merkez Yönetim Kurulu üyeleri, Parti Meclisi üyeleri ve milletvekilleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun miting konuşmasını halkın arasında takip edecek.Bugün Miting alanına CHP İstanbul İl Başkan Canan Kaftancıoğlu’nun yanısıra, yönetim kurulu üyeleri, Milletvekilleri, PM Üyeleri, CHP İl Başkan Yardımcıları,CHP Belediye Başkanları gelerek incelemelerde bulundular ..

Galeri
📆 21 Mayıs 2022 Cumartesi 00:18   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir