MENÜ ☰
.
Eksper Haber » Manşet » “CHP GENÇLİK KOLLARINDAN SOSYAL BARIŞ MESAJI”
“CHP GENÇLİK KOLLARINDAN SOSYAL BARIŞ MESAJI”

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Gençlik Kolları gençlik festivali düzenledi .
Bülent Ecevit Kültür Merkezinde gerçekleşen programda özellikle son zamanlarda sanata ve sanatçıya yapılan ayrıştırmalara dikkat çekildi..

Festival bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Açılış konuşmasını CHP Gençlik Kolları Başkanı Erdem Kara ve CHP Kartal ilçe Başkanı Efendi Argunşah yaptı …

Festivalde Gençlik kolları,Folklor’den tutun THM Korosuna ,çeşitli etkilerlerle sahne aldı.
Programda söz alan CHP Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah, Sanatçı, toplumun vicdanıdır ve gücünü toplumdan alır. Sanatçıları kimse Ayrıştıramaz bizler şarkılarımızı ,Türkülerimizi söylemeye devam edeceğiz ifadelerini kullandı.

CHP Kartal İlçe gençlik kolları Başkanı Erdem Kara, Biz, sanatın temelinde sevgi ve saygının yattığını düşünüyoruz.CHP Gençlik kolları olarak gençlik festivali düzenledik .Üklkemizde baskı ve ayrıştırmalardan ,yasaklardan sevgi dilini kullanamadık .Bizler gençler sesimizi Türkülerimizle ,sözylediğimiz şarkılarımızla ,danslarımızla buradan sosyal barış mesajı veriyoruz Herkese ve her kesime karşı saygı dedi.
Gençleri Festivalde ,CHP Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah,Kartal Belediyesi başkan Vekili M.Oktay Aksu, Kartal Belediye Başkan yardımcısı İmam Aydın, Kartal Belediye Başkan yardımcısı Ali Apaydın ,Kartal Belediyesi Meclis Başkan Vekili Özlem Bulut, CHP Kartal Belediyesi Meclis üyeleri ,Umut Daştan, Yılmaz Tuncer,Yasin Under Metin Şahin ,Kent Kültürü ve Demokrasi Derneği Başkanı Metin Ağırman ,CHP Kartal ilçe başkan yardımcıları ,CHP Kartal kadın kolları ve gençlik kolları, CHP Partili üyeler yalnız bırakmadı..

HABER :NURAY YILMAZ..

Galeri
📆 24 Mayıs 2022 Salı 23:21   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir