MENÜ ☰
.
Eksper Haber » Manşet » “CHP Kartal 20 Mahallede Eş Zamanlı Esnaf Ziyareti İçin Sahaya İndi”
“CHP Kartal 20 Mahallede Eş Zamanlı Esnaf Ziyareti İçin Sahaya İndi”

“CHP KARTAL’DAN 20 MAHALLEDE EŞ ZAMANLI ESNAF ZİYARETİ”

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanlığı Kartal’ın 20 mahallesinde eş zamanlı esnaf ziyareti düzenledi.Pandemi nedeniyle zor günler geçiren esnaf ziyaret edilerek sorunları ve sıkıntıları dinlendi.

“20 MAHALLEDE EŞ ZAMANLI ESNAF ZİYARETİ”

Kartal’ın 20 mahallesinde düzenlenen esnaf ziyaretlerinde ,her mahallenin meclis üyesi ,Mahalle birim Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri mahalle esnafını tek tek ziyaret etti..

“KEMAL KILIÇDAROĞLU’NUN ESNAFA DESTEK PAKETİ”

Ziyarette esnafa Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun esnaflar için gündeme getirdiği “esnafa destek paketi”broşürü yeni yıl Takvimi ,maske ve dezenfektan ürünlerinden oluşan hediyeler dağıtıldı.

“20 MAHALLEDE AYNI SAATTE “

Esnaf ziyareti Kartal’ın 20 mahallesinde aynı saatte yapıldı..Saat 15;00’da düzenlenen program esnafların ziyaretten duyduğu memnuniyet ile son buldu.

“BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL’DE ESNAFI ZİYARET ETTİ”

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ,CHP Kartal İlçe İlçe Başkanı Efendi Argunşah, pandemi etkilenen bölge esnafını ziyaret ederek ihtiyaç ve taleplerini dinledi. Gelirleri düşen ve sıkıntılı günler yaşayan esnafın iş yerlerinin son durumları hakkında bilgi alan Başkan Yüksel ve Efendi Argunşah, “Yeni yılda sağlık ve mutluluk dilerken ,Ülke olarak zor günlerin bir an önce bitmesi temennisinde bulundu.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, CHP Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah, Kartal Ankara Caddesinde bulunan Esnafı ziyaret etti..
Ziyarette,Başkan Gökhan Yüksel’e ,CHP İstanbul İl Başkan yardımcısı Tuncay Toptaş, Kartal belediye Başkan yardımcılarından, İmam Aydın, Ali Apaydın, Kartal belediyesi Basın yayın ve Halkla ilişkiler Müdürü Hüseyin Güler,Kartal Belediyesi Başkan Danışmanı Umut V.Develi,Kartal belediyesi Başkan Danışmanı Düzgün Çapar,CHP Kartal İlçe Başkan yardımcılarından Umut Özgür Öğüt ,Hasan Tozkoparan, CHP Kartal ilçe Gençlik kolları Başkanı Berkant Sabancı,CHP Kartal İlçe Kadın kolları Başkanı Birgül Karababa,CHP Kordonboyu mahalle birim temsilcisi eşlik etti.

“ESNAF SORUNLARINI ANLATTI” ZOR DURUMDAYIZ

Ziyaretlerde esnafın zor günlerinde yanlarında olan ve sorunlarını dinleyen CHP Kartal İlçe temsilcilerinin ziyaretleri için teşekkür eden Kartal esnafı ,çok zor süreçten geçtiklerini ve bu durumun biran önce düzelmesini ümid ettiklerini dile getirdiler .Yeni yıl hediyesi olarak dağıtılan Takvim, maske ve dezenfektan içinde ayrıca teşekkür ettiklerini dile getirdiler..

Esnafla hoş sohbetler gerçekleşen ziyaret yeni yıl dilek ve temenni mesajları ile son buldu..

HABER :NURAY YILMAZ

Galeri
📆 29 Aralık 2020 Salı 22:33   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir