- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

CHP KARTAL İLÇE BAŞKANI MUAMMER ÇELEBİ YEREL BASINLA BİR ARAYA GELDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi ve  ilçe yönetimi Kartal Mavi Kafe’de yerel basınla kahvaltısı programında biraraya geldi. Toplantıya; Çelebi’nin yanısıra CHP Kartal ilçe yönetim kurulu üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Kadın Kolları Başkanı Necla Erdem ve Kartal Yerel Basın temsilcileri katıldı..

Basın toplantısında söz alan CHP Kartal ilçe Başkanı Muammer Çelebi konuşmasına, Ankara Tren garı Katliamında yaşamını yitirenleri anarak ve katiamı kınayarak ve dün başlayan Barış Pınarı ile ilgili yüreklerinin Mehmetçikle olduğunu söylerek söze başladı..

Çelebi ,31 Mart Yerel seçimlerinden sonra basınla biraraya gelip sizlere teşekkür edememiştim.Göreve geldikten bugüne kadar basınla zaman zaman bir araya geldik.Bu süreçte önemli seçimler atlattık.Yerel basının desteğini unutamayız ben bu anlamda hepinize teşekkür ediyorum ifadelerine yer veren Çelebi sözlerine devam etti..

Çelebi ,Cumhuriyet Halk Partisi ve Kartal halkının en iyi hizmeti alabilmeleri için çalışma yürüttüklerini ifade ederken ;tek gayelerinin CHP ‘sini iktidarda görmek olduğunu söyledi.

“ÖRGÜTÜMÜN EMRİNDEYİM”

Toplantıda basın mensuplarının tekrar adaymısınız sorusuna Çelebi,ben şu an ilçe başkanıyım kongreye kadar görevimi layıkıyla yapmaya devam edeceğim..Bizde Demokrasi esastır,örgütümüzün vereceği kararlar ve görevler bizim için herzaman emirdir.Örgütümüzle birlikte süreci takip edeceğiz ifadelerini kullandı..

“BİZ HERZAMAN DEMOKRASİNİN YANINDAYIZ”

Geçtiğimiz günlerde yapılan Kartal Kent Konseyi seçimleriyle ilgili yöneltilen soruya Çelebi,biz herzaman Demokrasinin yanındayız, seçimin kaybedeni yoktur, kazanan Kartaldır ,Kent Konseyi ilçeyi kucaklayan bir yapıdır elbette adaylar olacaktır ,2 tane değerli arkadaşımız aday oldu, ben kazanan yeni yönetimi tebrik ediyorum başarılar diliyorum umarım Kartal için güzel işler yaparlar ifadesini kullandı..

Toplantıda Yaklaşan ilçe kongrelerinide değerlendiren Muammer Çelebi;Şu an takvim açıklandı,biz birbirimizle yarışarak başarıya ulaşıp iktidarın yolunu açarız ,siyasette kin ve nefrete yer yoktur halkın ve Ülkenin çıkarları doğrultusunda görev yapmaya devam edeceğiz dedi..

Toplantı çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu..

HABER FOTO;NURAY YILMAZ