MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » “CHP Kartal İlçe İhtiyaç Sahiplerine Dokunmaya devam ediyor “
“CHP Kartal İlçe İhtiyaç Sahiplerine Dokunmaya devam ediyor “

Gıda ve ısınma yardımında bulundular .

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanlığının “Eller çok olunca ,Yük hafifler”sözüyle çıktıkları yardımlarına hız kesmeden devam ediyor.

“PANDEMİ SÜRECİNDE VATANDAŞIN YANINDALAR”

Yaklaşık bir yıldır Türkiye’yi etkisi altına alan Covid-19 salgınıyla mücadelede CHP İlçe Başkanlığı vatandaşların yardımına koşuyor. CHP ilçe Başkanı Efendi Argunşah’ın öncülüğünde ,İlçe Başkan yardımcıları ,Kadın Kolları ve Gençlik kollarının uyumlu çalışmaları gözle görülüyor.CHP İlçe Kartal’ın 20 mahallesinde yardımlarını ulaştırmaya devam ediyor.

Cumhuriyet Halk partisi Kartal ilçe Başkanlığı olarak Kartal’ın 20 mahallesinde tespit edilen ihtiyaç sahiplerine gıda kolisi ve ısınma yardımında bulunuldu.

“YARDIMLAR HAFTA SONUDA DEVAM ETTİ”

İlçe Başkanlığının ve mahalle birim temsilcilerinin işbirliğinde belirlenen ve tespit edilen vatandaşlara hafta sonu ulaşarak yardımlar iletilirken,sosyal mesafeye dikkat edilerek vatandaşın kapısı çalındı .İhtiyaç sahipleri ile sohbet edilerek sağlıklı günler dilendi .

Gıda ve ısınma yardımlarında bulunulan vatandaşlar CHP adına giden temsilcilere teşekkür etti.

Gıda ve ısınma yardımları,CHP Kartal İlçe Başkan yardımcılarından Hasan Tozkoparan,Umut Özgür Öğüt, Erdinç Oymak,CHP Kartal ilçe Kadın Kolları Başkanı Birgül Karababa, CHP Kartal İlçe gençlik kolları Başkanı Berkant Sabancı, Esentepe mahalle birim başkanı Cihan Sevim ,Karlıktepe mahalle birim Başkanı Yılmaz Şimşir ,Yakacık Çarşı mahallesi birim Başkanı Serkan Bayraktar tarafından yapıldı..

HABER :NURAY YILMAZ

Galeri
📆 27 Şubat 2021 Cumartesi 20:57   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir