MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » “CHP KARTAL İLÇE ÖRGÜTÜ MAHALE MAHALLE BİR ARAYA GELİYOR “
“CHP KARTAL İLÇE ÖRGÜTÜ MAHALE MAHALLE BİR ARAYA GELİYOR “

Güçlü örgüt, güçlü iktidar!

Pandemi nedeni ile uzun süredir yapılamayan örgüt toplantıları ”Güçlü örgüt,güçlü iktidar” ! sloganıyla yeniden yapılmaya başladı.


CHP Kartal İlçe Başkanlığının başlattığı mahalle toplantıları İlçe Başkan’ı Efendi Argunşah ve yönetiminin katılımı ile devam ediyor.
Parti Okulu eğitmenleri tarafından, 20 mahalle temsilcisine “Çevrim İçi Sokak Örgütlenmesi Eğitimi”ninde verildiği toplantılara mahalleler de katılımın yoğun olması CHP’sinin iktidar yolunda üyeleri ile beraber emin adımlarla yürüdüğünü gösteriyor…
İlk toplantıyı Petrol iş mahallesinde gerçekleştiren Argunşah, CHP Partili üyeler ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti.
Argunşah,sözlerine şu şekilde devam etti. Değerli partili yol arkadaşlarım kıymetli CHP Partisinin üyeleri, uzun zamandır Ülkemizi etkisi altına alan pandemi nedeniyle bir araya gelemedik. Önceliğimiz sizlerin sağlığı oldu ve bu nedenle gelen yasaklarla birlikte önemsediğim örgüt toplantılarını yapamadık .Ben göreve geldiğimde söylemiştim her ay düzenli olarak örgüt toplantısı yapmayı hedeflemiştik.Ama ne yazıkki pandemi nedeniyle gerçekleştiremedik .

Bende bu salgına yakalanarak zor bir süreç atlattım.Her birinizin Partimize kattığınız değer ve mücadele azmini gururla takip ediyorum. Bizler bir araya gelmesekte yol arkadaşlığınızdan en ufak bir şüphe duymadım .İlk toplantımızı Petrol iş mahallemizde yapıyoruz 20 mahallemizde toplantılarımız devam edecek .Gönül isterdiki Örgüt toplantılarımızı yapalım fakat sizlerin sağlığını tehlikeye sokmamak adına toplantılarımızı kısa tutarak herbir mahallede toplanma kararı aldık.İleriki günlerde parti olarak öbek çalışmamız olacaktır .Bu anlamda öbek çalışmamızda hedefimiz en az 400 ev ve bu çalışmada en can alıcı durum bizlere oy vermeyen vatandaşlarımız olacak .Her öbek çalışmasında bir bayan ve bir erkek arkadaşımız olmak üzere iki kişi görev alacak.


“ÇALIŞMALARIMIZ HALK ODAKLI OLACAK “

Efendi Argunşah,çalışma planını şu şekilde anlattı ,halka dokunacağız …

Çalışma plânımız ile daha çok vatandaşımıza ulaşacağız .Her zaman CHP ‘sine yakışır bir tutumla bundan sonraki çalışmalarımız Halk odaklı olacaktır .Bizleri kabul ettiğiniz için mahalle birim başkanım ve yönetim kurulu üyeleri olmak üzere hepinize teşekkür ediyorum bundan sonra ben sizleri dinlemek istiyorum ifadesine yer verdi.

CHP’si yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarını başlattı. Mevcut Hükümetin de son günlerde oy kaybetmesini de fırsata çevirip olası bir erken seçim de İktidar olmak için ellerinden geleni yapacaklar gibi görnüyor.
Gençlik Kolları, Kadın Kolları ve İlçe Yönetimi ile Kartal’ın sorunları ile yakından ilgilenen CHP’si Ülke gündeminide yakından takip ediyor. Yurt çapında yapılan Örgütlü çalışmaları ile halkın gözünde iyi bir ivme yakalayan Cumhuriyet Halk partisine iktidar yolu açılmış gibi görünüyor.

Toplantılara Başkan Efendi Argunşah’a İlçe yönetim kurulu üyeleri tam kadro eşlik ediyor..

HABER :NURAY YILMAZ

Galeri
📆 08 Temmuz 2021 Perşembe 00:05   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir