- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

“CHP Kartal İlçe’de Efendi Argunşah Dönemi Başladı “

EFENDİ ARGUNŞAH :  BAYRAĞI GENÇ NESİLLERE AKTARACAĞIZ

   12 Ocak ‘ta  yapılan CHP 37.Olağan Genel Kurulda Cumhuriyet Halk Partisi Kartal  İlçe Başkanlığına seçilen Efendi Argunşah , düzenlenen törenle görevi eski Başkan  Muammer Çelebi’den devraldı.

Argunşah, “Biz bu bayrağı ileri ki dönemlerde genç nesile devretmek için çaba göstereceğiz” dedi.
CHP Kartal  İlçe Başkanlığında  devir-teslim töreni yapıldı.

Devir teslim törenine,Kartal belediye Başkanı Gökhan Yüksel, CHP İstanbul İl Başkan yardımcısı Özgür Nas ,CHP İstanbul İl Disiplin kurulu üyesi Erdoğan Demir, Kartal belediye Başkan yardımcısı Oktay Aksu, Kartal belediye Başkan yardımcısı İmam Aydın, Kartal belediye Başkan yardımcısı Hüseyin Tozkoparan, CHP’li partili üyeler , bazı Yönetim Kurulu Üyeleri ile CHP eski İl Başkanları  ve çok sayıda partili katıldı.

“Muammer Çelebi:Demokrasi şöleni yaşadık”

Devir teslim töreninde konuşan CHP eski ilçe Muammer Çelebi ,“Demokrasi şölenlerimizi gerçekleştirip delege seçimlerimizi yaptık, ardından da kongremizi gerçekleştirdik. Çokta güzel şölenler oldu. Hem benim nezdimde, hem partililer açısından. Hepinize bu demokrasi şölenine destek verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Yeni başkanımıza görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Yeni Başkan Efendi Argunşah söz alarak partililere seslendi:Değerli örgütüm devir teslim törenimize hoşgeldiniz ,BU bir bayrak yarışıydı ve CHP ‘mize yakışan bir kongre yaşadık .Ben bu süreçte bizlere destek olan herkese çok teşekkür edediyoru.Daha önce ifade ettiğimiz gibi kimseyi ötekileştirmeden ,ayırmadan herbir ferdimize aynı mesafeden bakarak Partimize katacağız .Yolumuz uzun zorluklar olacak biz bu zorlukları hepbirlikte daha emin adımlarla yürüyeceğiz, ben başkanıma teşekkür ediyorum ve biz bu bayrağı ileriki dönemlerde daha genç nesil arkadaşlara devretmek için çaba göstereceğiz” şeklinde konuştu .

“Başkan Gökhan Yüksel’den Teşekkür “

Kartal belediye Başkanı Gökhan Yüksel ise konuşmasında yeni seçilen başkan Efendi Argunşah’a başarılar diledi. 12 Ocak tarihinde yapılan kongrede Özkan Özdemir  ile yarışan ve seçimi kazanan Kartal  İlçe Başkanı Efendi Argunşah ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederim . “Gerçekten Kartal  ilçe kongremiz uyum  ahenk ve  saygı temelinde gerçekleşmiştir.31 Mart seçimlerinde uyumlu bir çalışma içerinde olduk ve Kartalda CHP bayrağını dalgalandırdık.Ben Sayın Muammer Çelebi ve yönetime emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum, daha güçlü ve daha emin adımlarla hepbirlikte yolumuza devam edeceğiz ifadesini kullandı.

Devir teslim töreni, Yeni yönetim kurulu üyelerinin divana çağrılması ve hatıra fotoğrafı ile son buldu..

HABER FOTO :NURAY YILMAZ