- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

“Çocuklar Gülerse, Dünya Güler”


Dünyagöz Hastanesi pendik ve Sultanbeyli Şubelerinden çocuk festivaline destek..

İstanbul Çocuk Festivali Kartal Stadyumunda gerçekleşti.Engelli ve Kimsesiz Çocuklar yararına düzenlenen Festival 15 gün sürecek.


Kartal Stadyumunda kurulan stantlarda çocuklar için oyun balonları ,çeşitli çocuk etkinleri gerçekleşti.

Engelli ve Kimsesiz Çocuklar gönüllerince hoşça vakit geçirirken özel olarak hazırlanan yiyecek ikramları yapıldı.


Festivalde Dünya Göz hastanelerinin Pendik ve Sultanbeyli Şubeleri Engelli ve Kimsesiz Çocuklar yararına düzenlenen etkinliğe destek sundu..


Dünyagöz hastanelerinin Pendik ve Sultanbeyli Şube müdürü Özlem Uysal ve ekibi etkinliğe katkı sundu.Kartal Stadına çocuklar için kurmuş oldukları oyun ve eğlence Tırında Sihirbaz gösterimi,Palyonço ve çeşitli hediyelerle çocukların gülümsemelerini sağladılar…
Dünyagöz hastanelerinin Pendik ve Sultanbeyli Şube müdürü Özlem Uysaldan etkinlikle ilgili görüşlerini aldık.
Uysal Dünyagöz hastaneleri Pendik ve Sultanbeyli Şubesi olarak Sosyal sorumluluk projelerine destek sunmak bizim için mutluluk verici.

Özellikle projeler çocuklara yönelik yapılıyorsa hiç tereddüt etmeden hazır olduğumuzu ifade ediyoruz.Çocuk Festivali Aydın Kaya beyin öñcülüğünde gerçekleşen bir etkinlik ben kendisini kutluyorum ,herzaman çocuklara verdiği değeri bildiğim bir arkadaşım.Bizimde Dünyagöz hastaneleri Pendik ve Sultanbeyli Şubeleri olarak katkımız olduysa ne mutlu bize ifadelerini kullandı..

Haber;Nuray Yılmaz