- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

Çocuklar spor yaparak enerji atıyor

Pendik Belediyesi ilçe genelindeki parklarda her hafta Çocuk Sporları etkinlikleri düzenliyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan etkinlik kapsamında çocuklar spor aktiviteleri, geleneksel oyunlar ve ok atmayı deneyimledi.

Pendik Belediyesinin ilçe genelindeki parklarda düzenlediği Çocuk Sporları etkinlikleri devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Bosnalı Şehit Çocuklar Parkında düzenlenen etkinlikte her yaştan çocuk ok atma, parkur yarışları ve spor aktiviteleriyle eğlendi. Etkinlikte aynı zamanda “Pendik’te Ok Atmayan Kalmasın” standı da kuruldu. Alanda vakit geçiren çocuklar ok atma fırsatı yakaladı. Sonrasında çocuklar eğitmenlerle geleneksel çocuk oyunları ve sportif oyunlar oynadı. Fiziksel aktivitelerle aktif kalan çocuklar parkurda yarışarak enerji attı.Alanda aynı zamanda canlı müzik de bulunuyordu. 

30 Eylül’e kadar sürecek olan Çocuk Sporları ve 18 hafta boyunca devam edecek olan “Pendik’te Ok Atmayan Kalmasın” etkinliklerinin yer ve zamanları hakkındaki bilgiler Pendik Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden duyuruluyor.