- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

ÇOCUKLARIN HAYALLERİNE DOKUNDULAR

Kartal Belediyesi Masal Müzesi, Masal Festivali düzenledi.

Yazarların, sanatçıların ve eğitimcilerin katılımlarıyla atölye çalışmaları, söyleşiler, konserler ve animasyon gösterilerinin yer aldığı festival 23 Ağustos cuma günü Masal Müzesinde gerçekleşti.24 -25 Ağustos tarihleri arasında devam edecek olan Festivale Kartal Halkı yoğun ilgi gösterdi.

Festivalin açılış 23 Ağustos 17:00’de Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ve Şair Yazar Sunay Akın’ın katılımı ile gerçekleşti.

BAŞKAN GÖKHAN, YÜKSEL;HAYALLERİNİZDEN HİÇ VAZGEÇMEYİN.

Festivalde açılış konuşmasını Kartal belediye Başkanı Gökhan Yüksel yaptı.Başkan Yüksel,değerli misafirler hepiniz hoşgeldiniz,burada üç kuşağı bir arada yaşıyoruz.Masal müzesini gezdikten sonra burada Edebiyat ve sanatla çocuklarımızı buluşturuyoruz.Bugün yine çalışma arkadaşlarımızın hayal gücüyle üç gün güzel bir masal festivaline ev sahipliği yapıyoruz.

Sevgi ,kardeşlik ve güzelliklerde bu Ülke hep birarada buluşacak bizlerde bu amaç doğrultusunda yolumuza vazgeçmeden devam edeceğiz.Ben buradan tüm herkesi bu güzel masal festivalimize davet ediyorum hepinize iyi eylenceler diliyorum saygılar sunuyorum dedi.

Açılıştan sonra Tiyatro Sanatçısı Hamit Demir, “Bir Dünya Masal” adlı oyununu sergilendi.
Masal Festivaline, Kartal belediye Başkanı Gökhan Yüksel,CHP Kartal ilçe Başkan yardımcılarından Şengül Tarhan ,İsmet Ak,Süleyman Şimşek , Kartal belediye Başkan Vekili Oktay Aksu, Kartal belediye Başkan yardımcısı Adem Uçar,Kartal belediye Başkan yardımcısı Hüseyin Tozkoparan,Kartal belediye Başkan yardımcısı İmam Aydın,Kartal belediyesi Basın yayın müdürü Hüseyin Can Güler Hüseyin Güler, Kartal belediye Meclis Üyeleri,İYİ Parti Kartal belediyesi meclis üyeleri, Kartal belediye birim müdürleri, Kartal Halkı katıldı.

Masal festivali birinci gününü tamamladı,cumartesi ve pazar günü Festival çocuklarla buluşmaya devam edecek.

HABER FOTO;NURAY YILMAZ