MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » “DEMOKRAT PARTİDEN ANLAMLI ZİYARET”
“DEMOKRAT PARTİDEN ANLAMLI ZİYARET”

ENGİNYURT’TAN ANLAMLI ZİYARET

Önceki gün evinin önünde iki motosikletli kişinin saldırısına uğrayan Kartal Cem Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Selami SARITAŞ a geçmiş olsun ziyaretleri devam ediyor. Saldırı da darp edilen Selami SARITAŞ-a saldıran iki kişinin kimlikleri tespit edilemedi bu yönde başlatılan soruşturmalar devam ederken saldırının Provokasyon amaçlı olması ağır basıyor.

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ
Daha öncede Cem evlerine gerçekleştirilen şer odaklı güçlerin hedefinde bu sefer Kartal Cem Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Selami SARITAŞ vardı. İstanbul Valisi Yerlikaya, siyasi parti ilçe başkanları STK temsilcileri Kartal Cem Vakfını ziyaret ettiler ve saldırı olayını sert bir şekilde kınadılar. Provokasyon amaçlı olduğu tahmin edilen Cem evlerine yönelik saldırıların ülke de KAOS çıkarmak, birlik ve beraberliğin bozulması adına planlandığı tahmin ediliyor.

ENGİNYURT, ZİYARET ETTİ
Ordu Milletvekili ve Demokrat Parti –DP- Genel Başkan Yardımcısı Camal ENGİNYUT, DP İstanbul İl Başkanı Ekrem Eray ARDA, DP Kartal İlçe Başkanı Eray EKİM VE Yönetim Kurulu üyeleri Kartal Cem Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Selami SARITAŞA –geçmiş olsun-

ZİYARETİNDE BULUNDULAR.
SERT TEPKİ GÖSTERDİ
Kartal Cem Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Selami SARITAŞ, ENGİNYURT ve beraberindekilere Teşekkür etti ve kendisine yapılan çirkin saldırıyı anlattı. SARITAŞ-tan sonra kısa bir açıklama yapan ve şahit olduğu bazı konuları özetleyen deneyimli politikacı Cemal ENGİNYURT, Son günlerde Cem evlerine yönelik yapılan çirkin saldırıları ve özellikle şahsınıza yapılan saldırıyı da şiddetle kınıyorum. Geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Ülke bütünlüğümüzü bozmak isteyenlere, kardeş kavgasına zemin hazırlamak isteyenlere geçit verilmeyeceği bilinmeli. Kardeş kardeşi bir birine yönelik bu tür provokasyonlar hiçbir zaman amacına ulaşmayacaktır, ulaşamayacaktır. Buradan herkesi SAĞDUYULU OLMAYA ve provokasyonlara kapılmamaya davet ediyorum- ifadesini kullandı.
ENGİNYURT, DP olarak konunun takipçisi olacaklarını da sözlerine ekledi.
Ifaket Çakı

Galeri
📆 08 Ağustos 2022 Pazartesi 15:32   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir