- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

DEVİR GERÇEKLERİN KONUŞULDUĞU, DEVİR.!

“DEVİR GERÇEKLERİN KONUŞULDUĞU,
FİKİRLERİN,PROJELERİN VE ÇÖZÜMLERİN YARIŞTIĞI DEVİR”

Uluslararası Siyaset, Ekonomi ve Strateji Araştırma Merkezi (USESAM )Yönetim Kurulu Başkanı Müseyip Erdoğmuş, Türkiye de artık, milli, manevi ve kutsal değerlerin arkasına sığınarak siyaset yapma ve oy alma devrinin sona erdiği söyledi. 


Erdoğmuş, seçime giren partilerin farklı yollarla vatandaştan artık oy alamayacağını belirterek, artık vatandaşın projelere, yeni fikirlere oy verdiğini söyledi. Erdoğmuş, “Muhalefet ,Gerçekleri gizleyerek vatandaşı saf yerine koyarak yol alamaz. İyi Parti, HDP’yle ortaklığını gizleyerek yol alamaz. CHP, Atatürk’ün değerlerinin arkasına sığınarak yol alamaz. Devir 1800 lü yıllar devri değil artık. 21.yüzyılda ve 2022 yılında yaşıyoruz. Vatandaşlar içinde yaşadığı çağın bilincinde. Vatandaş,seçimini kimden yana yapacağını iyi biliyor. Türkiye’de artık, milli,manevi ve kutsal değerlerin arkasına sığınarak siyaset yapma, oy alma devri bitti.


Türkiye’de Artık Siyaset Yapma Devri; Fikirleriyle, Projeleriyle ve Çözümleriyle hiç bir ayrım yapmadan milletini kucaklama ve desteğini alma devri” dedi.