- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

DİNÇER SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Kartal Doğruyol Partisi Önceki Dönemlerde Belediye Başkan Adayı Kenan Dinçer geçtiğimiz haftalarda önemli operasyon geçirmişti.

Operasyon sonrası tedavisi devam eden Kenan Dinçer dün akşam saatlerinde vefat etti. Dinçer’in cenazesi bugün (03.07.2019) Kartal Merkez Camiinde Öğle Namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Samandıra Mezarlığına defin edildi.

Dinçer ailesinin bu acı günde Doğruyol Partisi Önceki Dönem Kartal İlçe Başkanları Cafer Dere ve Ahmet Yazıcı, Doğruyol Partisi Önceki Dönem Pendik İlçe Başkanı Harun Hınıs, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları Adem Uçar ve İmam Aydın, Önceki Dönem Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Turgut Mermertaş, Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri, Kartal Belediyesi Kreş Müdürü Enif Dipşar Yavuz, Kartal Belediyesi Önceki Dönem Meclis Üyesi Ahmet Karakış, Balkanlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetimi, Kartal Gazeteciler Derneği Yönetimi, Demokrat Parti Kartal İlçe Başkanları Kadri Ateş ve Sedat Özkan, Kask Başkanı, İş İnsanları Kemal Berk ve Erdoğan Güneşer ve Siyasetçiler yalnız bırakmadı. Bizde İstanbul 34 Gazetesi olarak Merhum Kenan Dinçer’ e Allah’tan rahmet başta Dinçer Ailesi olmak üzere yakınlarına ve sevenlerine Allah’tan sabır diliyoruz.