- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

DOĞANIN İÇİNDEKİ HUZUR ”Olympos Ray Bungalo evleri”

Doğanın içinde bir ev deneyimi sunmayı hedefleyen Olympos Ray Bungalo evlerin de hem doğayla iç içe hemde eşşis kumsal ve denizin tadını çıkarabilirsiniz.


Üstlendikleri görevin bilincinde olan personel ve yöneticileri ile otantik bir görüntü ve muazzam bütünlük açısından sizin için hazırlamış konaklama imkânları ile sizlere güzel günleri vadediyorlar.

KARTA’DAN GELEN MİSAFİRLERİMİZE %20 İNDİRİM
Otel’in yetkililerinden ve ortaklarından Kartal’lıların da yakından tanıdığı önceki dönemler de CHP’si Kartal Gençlik kolları Yöneticilide yapmış olan genç girişimci Aytaç Alkan’dan Kartal halkına mesaj var.


Kendisi benim de doğup büyüdüğüm yer olan Kartal’da bulunan Kartal’lı hemşerilerimize otelimizde %20 indirim uygulamaya karar verdik dedi.


Çok sevgili hemşerilerimizi Otelimiz de ağırlamaktan onur duyacağız da diyen Alkan ayrıca Otel hakkında şu bilgileri de verdi.

”30 dönüm arazimizle doğa içerisinde 34 tane bungalow 2 yüzme havuzumuz, balık havuzumuz ortasında çardaklarımız 3 yoga salonumuz, spor salonumuz, masaj odamızla olympos plajına 2 km mesafe de”
Doğanın huzur ile deniz keyfinin buluştuğu otelimiz yazır mahallesi Kilise yakası sokak No:138 Olympos Kumluca-ANTALYA adresinde sizleri bekliyor.Galeri

[1]
[2]