- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

DOĞANIN SESİNİ DİNLEMEK İSTİYORSANIZ,DOĞRU YERDESİNİZ…

Doğanın içinde…
Sınırlı sayıda çok özel 22 adet villa.

Doğası, yaşam konsepti ve dünya standartlarındaki imkanları ile FreeGarden; sadece yaşamak için ideal bir yer olmaktan öte, mutlu ve hayat dolu bir yaşam için de eşsiz bir fırsat.

Doğal hayatın tüm güzellikleri, seçkin bir topluluğa ev sahipliği yapacak olan sade ve uyumlu mimarisi, şehir yaşamına getirdiği yepyeni bakış açısıyla benzersiz.

İstanbul Beykoz ilçesinin şirin beldesi Polonezköy’de, doğal bir taşra atmosferinde dostlarınızla ve sevdiklerinizle unutulmaz anlar yaşamak isitiyorsanız adres belli…


Evinizin adresi, İstanbul’un arka bahçesinde olmasını istiyorsanız bu güzel villaları Emlak sektörünün deneyimli firması Kw Cadde Emlak danışmanı sahibi Yasemin Atatüre’nin yaptığı tanıtım lansmanlarından takip edebilirsiniz.


Kw Cadde Emlak danışmanı Yasemin Atatüre ile yaptığımız röportajda konunun detaylarına yer vermeye çalıştık..
Yasemin hanım sorularımıza içtenlikle cevaplar verdi.

N.Y: Yasemin Atatüre Kw Cadde Emlak danışmanlığın sahibisiniz,sizi ve projenizi biraz tanıayarak başlayalım isterseniz.


Y.A: Merhaba Yasemin Atatüre ben, Kw Emlak danışmanıyım Cadde ofiste.
FreeGarden firmasının 22 villasının satış ofisini aldık şirket olarak.Burası aslında oldukça ilgimizi çeken bir yerdi, nedeni de ulaşım açısından şehrin içinde bir yer , hem de doğanın içerisinde bir yerleşim…
Bu bölgede bu tarz çalışmaları yakalamak oldukça zordur, bölgenin tek bölge projesi şu anda burası.


N.Y: Bu projenin özelliklerinden de bahsedersek…


Y.A: Bu projenin en önemli özelliklerinden bir tanesi bütün villaların peyzaja hakim bir yapıda olmasıdır ve m2lerinin oldukça büyük olmasıdır.
En küçük villamız 380 M2’dir ve 100 M2 ‘de bodrum alanı vardır ve toplamda 480 M2’lik bir alana sahiptir.


N.Y: Satışa hazır kaç villa var şu anda elinizde ?


Y.A: Toplamda 22 villa var ama 20 adet villamız satışa hazır şu anda. Bu villalarımızı 2’li,^’lü ve tekli olarak da değerlendirebiliyorlar.
Bizim villalarımızın fark yaratan unsuru dediğim gibi şehirin içerisinde olması ama doğayla da içiçe olmamız…Şehirin içerisinde huzur bir anlamda.
Köprüye 10 dakikalık mesafe de ve Beykoz sahile hakim bir bölgedeyiz.


N.Y : Diğer çalışmalarınızdan da bahsedersek biraz.


Y.A: Sadece bu proje depil tabi farklı çalışmalarımızda var Oteller,Hastaneler,ticari portföylerimiz ve yine bu tarz villa kentler projelerimiz var.
Şehir dışında çalışmalarımız var, Bodrumda olmak üzere arsa portföylerimiz var bakıldığında geniş bir camiaya hakimiz şirket olarak.
Kw Cadde Emlak danışmalığı şirketimizde 260 Emlak danışmanımız var ve bu yüzden satışa dönüş hızımız çok yüksek.
Bizim ofisimizde bir dairenin satışa dönüş hızı 35 gündür,ticari mülklerde de 6 ay gibi kısa bir sürede satışa dönüşebiliyor.
Kw şirketi bir Amerikan şirketidir biliyorsunuz ve Cadde ofiste Türkiye’de satışı en hızlı sonuçlandıran ofislerden bir tanesi.
Danışman ortaklarımızın sürekli eğitim almasından kaynaklanan bir kapasite gücüne sahibiz ve bir çok ödülümüz var bu anlamda.
Farkımız devamlı ücretsiz eğitimler vermemiz, biz bu farkı burada yakaladık bence, yeni danışmalar katılıyor sürekli bünyemize ve bir koçluk grubu bünyesinde eğitimlerini alıyorlar.
Bizim için en önemli kriter aldığımız işi en kısa zamanda sonuçlandırmak ve bunun içinde alacağımız işi doğru fiyatla alıp doğru fiyatla satmak gerekiyor…

Yasemin hanıma teşekkür edip Kw Cadde Emlak danışmanlığı koçlarından Hakan Erdem’e de bir kaç soru sorduk.
N.Y: Merhaba Hakan bey Yasemin hanımla güzel bir söyleşi gerçekleştirdik, sizde bu camianın içerisindesiniz ve sizden de şirketinizle alakalı ve sizin yaptığınız Koçluk pozisyonu ile ilgili bilgiler almak istiyoruz…
Öncelikle sizi tanıyarak başlayalım….


H.E: Merhaba ben Hakan Erdem Kw Cadde ofisin Kadıköy Bölge Müdürlüğü Üretkenlik Koçuyum.
Profesyonel koç ve eğitmen olarak görev yapıyorum. Şirketimizin içerisinde bir koçluk pozisyonu var, ne yapıyor bu koç dersek eger;
Bu mesleğe girmek isteyen, bu mesleği merak eden,bu mesleği yapmayı hayal eden ama nasıl yapacağını bilemeyen insanlar bu mesleğe ilk girdiklerinde üretkenlik koçluk grubunda oluyorlar.
Şirketimizde eğitimler sürekli olarak devam ediyor, peki biz bu eğitimleri nasıl uyguluyoruz,tam da bu aşama da bir koça ihtiyaç oluyor ve biz devreye giriyoruz.
Yaptığımız işi yüzdelik dilim üzerinden düşünürsek %50 koçluk,%30 mentorluk,%20 eğitmenlik yapıyoruz diyebiliriz.
İlk bir senesinin içerisinde olan arkadaşlarımız,ya da deneyimli olan ama bilgilerini tazelemk isteyen arkadaşlarımıza eğitim veriyoruz ve onlarla koç ve Mentör olarak çalışıyoruz.

Yasenmin hanıma ve Hakan beyeteşekkür ederek söyleşimizi tamamladık. Kendilerinden aldığımız bilgiler doğrultusunda projenin gerçekten dedikleri gibi sadece müsteri memnuniyeti düşünülerel tasarlandığını gördük.
Şehrin içerisinde ama bir okadar da doğayla başbaşa kalabileceğiniz bir proje…
Hayırlı olması dileklerimizle
Röportaj:Nuray Yılmaz