MENÜ ☰
.
Eksper Haber » Manşet » “Doğru Parti İlçe Binası Açıldı”
“Doğru Parti İlçe Binası Açıldı”

“RIFAT SERDAROĞLU KARTAL’DA “

“DOĞRU PARTİ KARTAL İLÇE BAŞKANLIĞI AÇILDI”

Eski Sağlık Bakanı Doğru Parti Genel Başkanı Rıfat Serdaroğlu, Kartal’da basın mensuplarıyla bir araya geldi..Kartal’da bulunan Vesta Restaurantta düzenlenen toplantıya Kartal’ın 20 mahalle muhtarlarıda katıldı.

“DOĞRU PARTİ ANLATILDI”

Doğru Parti Kartal İlçe Başkanlığının daveti ve organizasyonu öncülüğünde gerçekleşen programa ,Genel Başkan Rıfat Serdaroğlu’nun yanısıra Doğru Parti Genel Başkan yardımcılarıda katıldı..

Ev sahipliğini Doğru Parti Kartal İlçe Başkanı Gülay Şakar ve yönetim kurulu üyelerinin yaptığı programda Rıfat Serdaroğlu basın mensuplarının sorularını yanıtladı .Eski sağlık Bakanı Rıfat Serdaroğlu, konuşmasında Doğru Partinin amacı ve neden kurulduğunu anlattı. Toplantı kahvaltı programı konseptinde açılış ve selamlaşma konuşmaları ile devam etti.Toplantıda Doğru Parti Kartal İlçe Başkanı Gülay Şakar ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu..

“MUHTARLARIN ÖZLÜK HAKLLARININ KORUNMASIYLA İLGİLİ ÇALIŞMA BAŞLATTIK”

Doğru Parti Kartal İlçe Başkanı Gülay Şakar, Basın Toplantısına davet edilen Kartal’ın 20 mahalle muhtarlarının özlük haklarının korunmasıyla ilgili çalışma başlattıklarını ve çalışmalarını dosya halinde Genel Başkan Rıfat Serdaroğluna ilettiklerini ifade etti. Muhtarları ziyaret ettiklerini her mahallede büyük sorumluluk üstlenen ve vatandaşa hizmet eden muhtarların sıkıntılarını dosyada belirttiklerini söyledi .

“TOPLANTI SONRASINDA KARTAL İLÇE BAŞKANLIĞI AÇILDI”

Vesta Restaurantta gerçekleşen kahvaltı programından sonra ,Genel Başkan Rıfat Serdaroğlu ve beraberindeki heyet Kordonboyu mahallesinde bulunan İlçe Başkanlığı açılışına katıldı ..Doğru Parti Kartal İlçe Başkanlığı Kordonboyu mahallesinde açıldı..Toplantı çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu..

HABER :NURAY YILMAZ

Galeri
📆 14 Ekim 2021 Perşembe 22:58   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir