MENÜ ☰
Eksper Haber » Kartal, Manşet » DOĞRU PARTİ KARTAL BASINLA BİR ARAYA GELDİ…
DOĞRU PARTİ KARTAL BASINLA BİR ARAYA GELDİ…

DOĞRU PARTİ KARTAL İLÇE BAŞKANI GÜLAY ŞAKAR ,KARTAL,’DA BULUNAN YEREL BASINLA BİR ARAYA GELDİ .,

Doğru Parti Kartal İçe Başkanlığı görevine gelen Gülay Şakar ,yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gazetecilerle bir araya geldi ..Kartal’da bulunan Meze Balık Restorant’ta gerçekleşen basın toplantısına Kartal’ın yerel gazetecileri katıldı..

Genel Başkanlığını eski Bakanlardan Rıfat Serdaroğlu’nun yaptığı DOĞRU PARTİ Kartal İlçe Teşkilatı yerel basın mensupları ile kahvaltıda buluştu….

Bilindiği üzere Ülke çapında yapılandırmasını tamamlamaya çalışan DOĞRU PARTİ’nin Kartal’da İlçe Başkanlığına Gülay Şakar getirilmişti.

Şakar, bugün yönetimi ile birlikte basın mensuplarıyla tanışmak amacıyla bir kahvaltı verdi. Gülay Şakar’ın yönetiminde sadece iki eski siyasetçi yer alırken, bugüne kadar siyaset yapmamış isimlerle oluşturduğu yönetimi gazetecilerden tam not aldı.

DOĞRU PARTİ Kartal İlçe Başkanı Gülay Şakar, Kartal Demokratlar Birliği ile güzel işlere imza attıktan sonra, DOĞRU PARTİ saflarına katıldığını, ülkesini, devletini seven her bir vatandaşın taşın altına elini koymaktan çekinmemesi gerektiğini düşünerek, Genel Başkan Rıfat Serdaroğlu’nun başlattığı çoban ateşi hareketi ve sonrasında oluşan DOĞRU PARTİ’ de siyaset yapmaya karar verdiğini anlatırken, Cumhuriyete, Hürriyete, İnsan haklarına ve Düşünce özgürlüğüne tam anlamıyla inandığından burada olması gerektiğine karar verdiğini belirtti.

MİLLET İTTİFAKINA YAKINIZ
Türkiye genelinde kurulan “Çoban Ateşi”nin Doğru Parti çatısıyla siyasi arenasında yerini aldığını belirten Kartal İlçe Başkanı Gülay Şakar gazetecilerin de sorularını yanıtladı. Partilerinin Cumhuriyet değerleri, Hürriyet, Bağımsızlık, Laiklik, İnsan Hakları, Egemenlik ve düşünce özgürlüğünün temsilcisi olduğunu kaydeden Şakar, bireylerin yasalardan ve hizmetlerden eşit şekilde faydalanmasını, ülkenin tarihi geçmişini sahip çıkan bir parti olduklarını savundu. Doğru Parti’nin vatan bütünlüğü ve bölünmezliği gibi temel konularda ve çocukların geleceğini düşünen bir oluşum olduğunun altını çizen Şakar, “Bir kadın, bir anne olarak taşın altına elimi koymak için ilçe başkanlığını kabul ettim”dedi. Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Şakar, millet ittifakına çok yakın olduklarını dile getirerek genel başkanları Rıfat Serdaroğlu’nun görüşme ve çalışmaları gerçekleştirdiğinin altını çizdi.

Yıllarını siyasete vermiş birçok politikacıdan daha çok özgüven ve özveriye sahip olduğu konuşmalarına yansıyan Gülay Şakar, kadınların bu ülkenin ayağa kalkmasında çok önemli rol oynayacaklarını bildiğini bu yüzden böylesi bir görevi kabul ettiğini ifade etti.

Şakar, çok yakın bir zamanda Genel Başkanları ile Kartal’da basın mensupları ile bir kez daha bir araya geleceklerini de sözlerine ekledi.

Galeri
📆 10 Temmuz 2021 Cumartesi 20:51   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir