- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu silahlı saldırıda öldürüldü

Sunucu Ece Erken’in eşi Beşiktaş eski yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu gece yarısı bir balık restoranında silahlı saldırıya uğradı. Hastaneye kaldırılan iki çocuk babası 42 yaşındaki avukat hayatını kaybetti. 

Olay, saat 00.30 sıralarında Bakırköy’de meydana geldi. Beşiktaş [1]’ın eski yönetim kurulu üyesi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Yeşilköy’deki balıkçılar çarşısında bir restoranda yemek yerken kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Fikret Orman döneminde Beşiktaş’ın hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi geldi. Ağır yaralanan 42 yaşındaki Mahmutyazıcıoğlu ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Saldırı sırasında yanında bulunan şoförünün de yaralandığı, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Restoran ve çevresinde güvenlik kameraları incelemeye alınırken olayla ilgili geniş çaplı soruşturma sürüyor. Mahmutyazıcıoğlu’nun 34 BJK 606 plakalı aracının ise restoran önünde park halinde olduğu görüldü.

GEÇEN YAZ EVLENDİLER

42 yaşındaki avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile 44 yaşındaki sunucu Ece Erken, iki yıllık birlikteliklerinin ardından geçen yıl haziran ayında Bodrum’da sade bir törenle nikah masasına oturmuştu.

Mahmutyazıcıoğlu’nun eski eşinden iki kızı, Erken’in ise önceki evliliğinden bir oğlu bulunuyor.Beşiktaş Kulübü'nden Şafak Mahmutyazıcıoğlu açıklamasıİlginizi Çekebilir [2]