MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » “Efendi Argunşah, Halktan Kopuk Olan ,Herşeyden Kopuk Olur”
“Efendi Argunşah, Halktan Kopuk Olan ,Herşeyden Kopuk Olur”


Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Kartal Örgütü, İlçe Başkanı Efendi Argunşah öncülüğünde bugün esnaf ziyaretlerine aralıksız devam etti.


İlçe Başkanı Efendi Argunşah,vatandaşın ve esnafın yanında olduklarını söyledi. CHP’İstanbul İl Başkan yardımcısı Tuncay Toptaş ve CHP Kartal İlçe yönetim kurulu üyelerinin ,Kartal belediye Başkan yardımcısı İmam Aydın, CHP Kartal İlçe Kadın kolları Başkanı Birgül Karababa, CHP Kartal ilçe Gençlik kolları Başkanı Erdem Kara ve yönetiminin de ziyarette hazır bulunurken esnaf ziyaretleri samimi ve hoş sohbet ortamında gerçekleşiyor.

“SOĞANLIK VE YENİ MAHALLE ESNAFI ZİYARET EDİLDİ”

Ziyaretler bugün Kartal Soğanlık ve Yeni mahallelerde devam etti .Soğanlık ve Yeni mahalle esnafını ziyaret eden CHP Kartal İlçe heyeti hayırlı işler diledi ,sorunları sıkıntıları can kulağı ile dinledi .

“HALKTAN KOPUK OLAN ,HERŞEYDEN KOPUK OLUR”

CHP Kartal ilçe Başkanı Efendi Argunşah’, ziyaretlerin içeriğini değerlendirdi, şunları söyledi:
Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak esnafın sesinizi duyuracağız. Esnaf can çekişiyor.Zamlar halkı isyan ettirdi.Türkiye ekonomik sorunla baş etmeye çalışıyor .Esnafımızın yanındayız ,sorunlarını ve sıkıntılarını esnafımızın gözlerine bakarak onları dinleyerek anlamaya çalışıyoruz .Umuyoruzki CHP İktidarı yakın ve bizler tüm sorunların üstesinden geleceğiz,Ülkemizi aydınlık güzel günlere kavuşturacağız .Biz her zaman halkın yanındayız. Halktan kopuk olan her şeyden kopuk olur ifadesine yer verdi..

HABER :NURAY YILMAZ

Galeri
📆 05 Ocak 2022 Çarşamba 00:44   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir