MENÜ ☰
.
Eksper Haber » Manşet » EĞİTİMCİ YAZAR ALİŞAN KAPAKLIKAYA TUZLA’DA AİLELERLE BULUŞTU.
EĞİTİMCİ YAZAR ALİŞAN KAPAKLIKAYA TUZLA’DA AİLELERLE BULUŞTU.

Tuzla Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu E-Kütüphane Tuzla Buluşmaları Programı kapsamında konuşmacı olarak katılan Eğitimci-Yazar ve Konuşmacı Alişan Kapaklıkaya, ”Gönüllerinize misafir olmaya geldim” diyerek ailelere ve çocuklara yaşamından kesitler sunup izleyenleri hem güldürdü hem de duygulandırdı.
Programda izleyiciler arasında bulunan Uzman Psikolog Cevher Sönmez ve Profesyonel Koç Şüheda Türk kısa bir konuşma yaparak izleyicilere keyifli anlar yaşattılar.

Ailelerin yoğun ilgisinin olduğu programda Kapaklıkaya sahneye çocukları çağırarak fotoğraf çektirdi.
Program öncesi ve sonrasında da ünlü yazar kitaplarını imzalayarak ailelerle sohbet etti.
ALŞAN KAPAKLIKAYA KİMDİR?
1963 Eskişehir doğumlu. Eğitimci, yazar ve konuşmacı. Uzun yıllar MEB’de öğretmenlik ve üniversitede öğretim görevliliği yapan yazar, yenilik ve farkındalık arayışlarına girmesi sonucu istifa edip, aile içi iletişim ve eğitim pedagojisi alanındaki çalışmalara yönelmiştir. 
Araştırmalarında derinleştikçe bizim türkülerin yabancıların sazıyla söylenemeyeceğini anlamış, öğrendiklerini önce kendi hayatına uygulamış, etkili olduklarını anlayınca da deneyimlerini insanlara aktarmaya başlamıştır. Öğrenmeyi Öğrenme, Liderlik, Beyni Etkin Kullanma, Aile İçi İletişim, Kendine Güven ve Motivasyon konularında Türkiye’de 79 il, 510 ilçe ve 6 farklı ülkede eğitim ve konferanslar vermiştir.
Yayınları:
Sevgi Bahçesinin Bahçıvanı (93. baskı)
Bunları Kimseye Anlatamamıştım (86. baskı)
İçindeki Uyuyan Güzeli Uyandır (72. baskı)
Yüreğime Dokunan Eller (21.Baskı)
Sen Hiç Kendini Yaşadın Mı? (16. baskı)
Kalbime Girmeden Beynimde İşin Ne? (17.baskı)
Aramızda Kalsın (7.baskı)
Kalbime Girmeden Beynimde İşin Ne? (17.baskı)
Aramızda Kalsın (7.baskı)

UZMAN PSİKOLOG CEVHER SÖNMEZ KİMDİR?

Cevher Sönmez, 11 Kasım 1986 yılında Diyarbakır’da dünyaya gelmiştir. Lisans eğitimini Azerbaycan Bakü Devlet Üniversitesinde Psikoloji bölümünde tamamlamıştır. Genel Psikoloji üzerine de Master eğitimini tamamlamıştır.
Kanada Toronto üniversitesinde öğretim görevliliği yapmış olan Doç. Dr. Caner Rodin Karaçay ile birlikte Psikoloji üzerine yaptığı çalışmalar ve eğitimci kimliği ile tanımaktadır.
Cevher Sönmez, yurt içi ve yurt dışında birçok Üniversite ve Özel şirkette 200’ün üzerinde seminer vermiştir. 2013 yılında Azerbaycan Cumhurbaşkanlığına iletişim ve kişisel gelişim üzerine vermiş olduğu eğitimlerden sonra bazı siyasetçilerin ve şirketlerin dikkatini çekmeyi başarmıştır.
Cevher Sönmez, 2017 yılında Sağlık Bakanlığına bağlı hastanelerde “Eğiticinin Eğitmenliği” eğitimini vermiştir.
Bunların yanı sıra hobi olarak ilgilendiği Profesyonel Bal ligi takımlarından Diyarbakır spor 1968’in Alt yapısından sorumlu Başkan Yardımcılığını yapmaktadır.

📆 22 Mayıs 2022 Pazar 12:53   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir