- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

“Kartal Elazığlılar Derneği Yerel Basınla Bir Araya Geldi “

“Elazığlılar Derneğinden yerel basına sıra gecesi “

Kartal Orhantepe mahallesinde bulunanan Kartal Elazığlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Lokalinde sıra gececi konsepti.

Dernek Başkanı Bekir Dağ ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı programda ,Kartal’da bulunanan yerel basın ve medya temsilcileri ile bir araya gelindi .Samimi bir ortamda geçen program sıra gecesi konseptinde Elazığ türküleri söylendi .

“Bekir Dağ Çalışmaları hakkında bilgiler verdi “

Elazığlılar Derneği Başkanı Bekir Dağ ,Dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

.Dağ,konuşmasında bugünü siz basın emekçileri için düzenledik .Biraz olsun yorun programınızı bir kenara bırakıp hoş sohbet ve türkülerimizle sizlere merhaba diyelim dedik .Dernek çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor.

Şahsım ve yönetim kurulu üyelerimizle siz değerli basın emekçilerimize hoşgeldiniz diyorum.Yöre sanatçılarımız ile sizleri başbaşa bırakıyorum ifadesini kullandı..

Programa ,Kartal Orhantepe muhtarı Zeki Dağ ,Kartal Elazığlılar derneği Başkanı Bekir Dağ ve yönetim kurulu üyeleri,Kartal Gazeteciler Derneği Başkanı Selim Akdoğan yönetim kurulu üyeleri ve gazete sahipleri katıldı .Programda ,gazetecilere çiğ köfte ikram edildi.

Yöre sanatçıları bir birinden güzel Türküleri gazetecilerle birlikte seslendirdi ..Hoş sohbet eşliğinde geçen program güzel dilek ve temennilerle son buldu ..