MENÜ ☰
.
Eksper Haber » Manşet » “Eren Soylu,Tek Adam Rejimini Bitirmeye Geldim”
“Eren Soylu,Tek Adam Rejimini Bitirmeye Geldim”

“EREN SOYLU,BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI ARATMAYAN BİR TANITIMLA DELEGELERE SESLENDI “

“Görkemli adaylık tanıtım toplantısı “

İYİ Parti Kartal İlçe Genel Kurul heyecanı yaşıyor .Geçtiğimiz hafta Delege seçimleri tamamlanan İyi partide adaylarda netleşmeye başladı …


Adaylığını açıklayan Eren Soylu Kartal’da bulunan Vesta restaurantta yemek programı düzenlendi.Tanıtım toplantısı bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı..Başkan adayı Eren Soylu ,selamla konuşması için sahneye geldi .


Otuz bir yaşında genç bir aday olarak İyi Parti Kartal ilçe Başkanliğ’na aday olan Eren Soylu ,benim koltuk derdim yok ,ben buraya derdimi anlatmaya geldim .Genel Başkanımız Meral Aksener gibi aynı durumdayım Kartal”da ,ben tek adam rejimini yıkmak için aday oldum dedi

“BIR İNSAN NASIL İKİ KOLTUĞA OTURUR”

Eren Soylu,açıklamasına programa katılan misafirlere teşekkür ederek başladı .Kartal İyi Parti Belediye meclis üyesi olan ve İlçe Başkanlığına adaylığını açıklayan Av İbrahim Yıldırım Ateş’e atıfta bulundu.Soylu konuşmasında bir adam kaç koltuğa oturacak bir isan nasıl iki koltuğa oturur açıklamasında bulundu. Eren Soylu, devam etti…

“BURAYA HEDEFLERİMİ VİZYONUMU ANLATMAYA GELDİM”

Değerli dava arkadaşlarım ben buraya Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in davasına inandığım için geldim ..Onun dik duruşu ve kararlılığı için geldim .Sayın Meral Akşener’in MHP’den ayrıldığı süreçleri Kartal’da yaşadığım için buradayım .Meral Akşener Genel Başkanımız ben bu tek adam rejimini bitireceğim dedi ,bende Kartal’da tek adam rejimini bitireceğim.

“BİZ PAZARCIYA NE ANLATICAZ,BİZ HALKA NE ANLATICAZ “

Soylu ,benim koltukta felan gözüm yok benim tek gayem Kartal İyi olsun. Kartal’da iyilerin sesini Genel Merkezde duyurmaya geldim .Bizler sokakta insanlara ne anlaticaz ,pazarcıya ne anlatıcaz önemli olan bu bizim derdimiz millet olmalı..

“SEÇİM VAADLERİNİ SIRALADI”

Eğer kazanırsak tek bir kişi üzerinden siyaset yürümeyecek,Yönetim kurulu Üyemizi basına tanıtacaz.Partimiz için yeni bir İlçe binası düşünüyorum..Partimize yakışan bir binaya ihtiyacımız var .Ben tek adam rejimini bitirmeye geldim..

Tanıtım toplantısında Eren Soylu, eşi ile programa katılan delegeleri ve partili üyeleri tek tek selamladı .Eren Soylu Kartal’a birleştirici güç olmaya geldim değerli dava arkadaşlarım desteklerinizi bekliyorum dedi..

Haber :Nuray İçli

Galeri
📆 19 Kasım 2022 Cumartesi 23:13   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir