- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

“ERZİNCAN ÇAYIRLI FOTOĞRAF GÜNLERİ AÇILIŞI YAPILDI”

“Anadolu’nun sesi Kartal’da sergilendi “


Erzincan Tercan,Otlukbeli ve çayırlı fotograf günleri Kartal Belediyesi Fuaye salonunda 4 Şubat 2022(Bu gün) Cuma günü gerçeklesti….


Kartal Belediye Başkan’ı Gökhan Yükselin,Ak Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayramın’da açılışına katıldığı sergi 11 Şubat gününe kadar ziyaret edilebilecek…

“BURAM BURAM ANADOLU “
“ Anadolu’nun Sesi Karal’da sergilendi “


“ERZİNCAN ÇAYIRLI FOTOĞRAF GÜNLERİ AÇILIŞI YAPILDI”
Erzincan Tercan,Otlukbeli ve çayırlı fotograf günleri Kartal Belediyesi Fuaye salonunda 4 Şubat 2022(Bu gün) Cuma günü gerçeklesti..


Erzincan 24 Kültür ve Doğa Varlıklarını koruma Derneğinin öncülüğü, Kartal Belediyesinin destekleri ile gerçekleşen Fotoğraf sergisi, misafirleri adeta geçmişe doğru yolculuğa çıkardı .

İLGİ GÖREN SERGİYE KATILANLAR ARASINDA
Sergiye ilgi büyük olurken açılışa ,Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Ak Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram, CHP Kartal ilçe Başkanı Efendi Argunşah ve yönetim kurulu üyeleri,Demokrat parti Kartal İlçe başkanı Eray Ekim,STK Başkanları ,Kartal Belediye Başkan yardımcıları, CHP Kartal ilçe Kadın Kolları ,CHP Karta ilçe gençlik kolları ,Kartal Belediyesi birim müdürleri,Kartal Cemevi Vakfı Başkanı Selami Sarıtaş ,Kartal gazeteciler Derneği Başkanı Selim Akdoğan, Kartal Kent Konseyi Başkanı Av, Türkan Kurtulmaz Öztürk, ve çok sayıda davetli katıldı .