MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » ERZİNCAN REFAHİYE DERNEKLER FEDERASYONU KAHVALTI PROGRAMINDA BULUŞTU
ERZİNCAN REFAHİYE DERNEKLER FEDERASYONU KAHVALTI PROGRAMINDA BULUŞTU


Kırk köy derneğinden oluşan ve Federasyon çatısı altında toplanan Erzincan dernekler Federasyonu Dernek binasında kahvaltı programında biraraya geldi.


Toplantıya kırk bir köy derneği Başkanları tam kadro katılırken,Erzincan Refahiye’den onur konukları katıldı.Erzincan Refahiye Belediye Başkanı Çakmak Paçacı,Erzincan Refahiye Kaymakamı Hatice Bayar Özdemir Misafir olarak katılan isimler arasında yer aldı.Toplantıda açılış konuşmasını Federasyon Genel Sekreteri ,Erzincan Çatak Köyü Derneği Başkanı Müslüm Tepe gerçkleştirdi.


Erzincan Refahiye dernekler Federasyonu Genel Başkanı Mahmut Kumbar söz alarak bizim Federas-yonumuz hiçbir siyasi düşünceye ayrı mesafede değildir ,Federasyon olarak herkese aynı mesafe-deyiz ,yalnız bizim için adayın Erzincanlı olması birde Refahiye’li olması ayrı bir önem taşır .


16 Yıldır Milletine hizmet eden Sayın Binali Yıldırıma bizlerin sahip çıkması gerekir diye düşünüyo-rum,ayrıca bugün babalar günü olması nedeniylede babalar gününüzü kutluyorum dedi.
Erzincan Refahiye Belediye Başkanı Çakmak Paçacı ve Erzincan Refahiye Kaymakamı Hatice Bayar Özdemir Hemşehrileriyle biraraya gelmekten duydukları mutluluğu dile getirerek köyleriyle ilgili sıkıntı ve düşünceleri olan dernek Başkanlarının sorularını yanıtlayarak fikir alışverişinde bulundular.

Galeri
📆 17 Haziran 2019 Pazartesi 17:26   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir