MENÜ ☰
..
Eksper Haber » Manşet » Esenyurt’a Tramvay Müjdesi haberi
Esenyurt’a Tramvay Müjdesi haberi

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, KRT TV’de yayınlanan Yerel Manşet programına katıldı. Bozkurt’un gündeminde konut mağdurlarından ‘Lise Kampüs’ projesine, ilçenin ulaşım sorunundan uluslararası projelere kadar birçok başlık vardı. Programda konut mağdurlarına çözüm daveti yapan Bozkurt, Esenyurt’a tramvay müjdesi verdi

ESENYURT – 12-11-2019 21:34 4437 kez okundu.

ESENYURT’A ALMANYA MODELİ

Başkan Bozkurt programda ilçeyle ilgili yatırım müjdesi de verdi. Uyuşturucu bağımlılığı ve Geriatri (Yaşlılık Hekimliği) alanlarında çalışmalar yaptıklarını belirten Bozkurt, “Almanya’da uygulanan modeli Esenyurt’ta uygulayacağız. Yaşlı bakımında uzmanlaşmak ve akla ilk gelen yerlerden olmak istiyoruz. İlçemizdeki kaplıcaları da turizm geliri getirebilecek yapıya kavuşturacağız” dedi.

ESENYURT’A TRAMVAY MÜJDESİ

Başkan Bozkurt’un açıklamaları bunlarla sınırlı kalmadı. Bozkurt’un gündeminde, Esenyurtluların başlıca problemlerinden olan ulaşım sorunu da vardı. Bu kapsamda İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile çalışmalar yürütüklerini açıklayan Bozkurt, “İlçeyi sokak sokak ele alıyor, toplu taşıma projeleri hazırlıyoruz. Bu kapsamda Haramidere’yi de tramvay hattına kavuşturacağız” dedi. Bozkurt sözlerini, “Doğan Araslı Bulvarı’ndaki kavşakları da yapılandırarak trafiği rahatlatacağız. Analizlerimizi bitirdik, artık icraat dönemindeyiz. Neyi nasıl ve hangi finansmanla yapacağımız belirlendi. Esenyurtluların mutluluğu için var gücümüzle çalışacağız” ifadeleriyle noktaladı. 

📆 13 Kasım 2019 Çarşamba 12:58   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir