- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

”Esnaf İYİ Parti Heyetine Dert Yandı,Kiramız birikti ,Vergimizi Ödeyemedik”

İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı Fuat Onbaşılı, İYİ Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel ,İYİ Parti Kartal İlçe Başkan yardımcıları Cevizli Çınar caddesinde bulunan esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi..

“İYİ PARTİ KARTAL ESNAF ZİYARETLERİNE GÜN BOYU DEVAM ETTİ “

İYİ Parti Kartal İlçe Başkanlığı esnaf ziyaretlerine bugünde hızlı başladı .İYİ Parti Aksaray milletvekili Ayhan Erel’inde yer aldığı ziyaretler ilk olarak “Cevizli Komşuluk ve Dayanışma parkında başladı. İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı Fuat Onbaşılı, İYİ Parti Aksaray milletvekili Ayhan Erel bölgede incelemelerde bulunarak Cevizli Muhtarı Memiş Dikilitaştan Parkla ilgili bilgiler aldı .İYİ Parti İlçe Başkanlığı yönetim kurulu üyelerinin’de katıldığı heyet daha sonra Tamirhane( Çınar) caddesine geçerek esnafla bir araya geldi .Esnafın sorun ve sıkıntılarını dinleyerek çözüm noktasında atılması gereken adımları üst kurula iletmek için not aldılar.

”CEVİZLİ’DEN SONRA YAKACIK CADDESİNDE SAHA ÇALIŞMALARI DEVAM ETTİ”

İYİ Parti heyeti Cevizli Çınar caddesinden sonra esnaf ziyaretlerine Yakacık’ta devam etti.Yakacık muhtarlığınıda ziyaret ederek ,esnaf ziyaretlerini sürdürdüler .

”MERAL AKŞENER’İN SELAMI İLETİLDİ,ESNAFIN İSTEĞİ DİKKATE ALINDI”

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel,İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı Fuat Onbaşılı ve beraberindeki heyet,esnafları ziyareti sırasında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in selamını ileterek sohbet ettiler.Bir buçuk yıldır zor günler geçiren esnaf sıkıntılarını İYİ Parti heyetine anlattı.Kirasını ödeyemediğini belirten esnaf ,destek ve yardım istediklerini ifade etti.

”KİRAMIZ BİRİKTİ,VERGİLERİMİZİ ÖDEYEMEDİK”

Kartal Cevizli Çınar caddesi ve Yakacık caddesinde bulunan esnaflar pandemi nedeniyle iş yapamadıklarını ve kiralarının biriktiğini dile getirdiler.Vergi borçlarını dahi ödeyemediklerini ifade eden esnaf İYİ Parti heyetine dert yandılar.

”TÜM SORUN VE SIKINTILARI NOT ALDIK ,MUTLAKA ESNAFIN SESİ OLACAĞIZ”

Esnafın sıkıntılarını dinleyen İYİ Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel,İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı Fuat Onbaşılı,ziyaretlerde vatandaşlarımızın bizlere iletmiş olduğu sıkıntıları ve sorunları dikkate alarak gereken yerlere ileteceğiz vatandaşımızın sesi olmak bizim boynumuzun borcu şeklinde konuştular..

HABER:NURAY YILMAZ