MENÜ ☰
.
Eksper Haber » Manşet » “FUAT ONBAŞILI KARTAL ESNAFINI ZİYARET ETTİ “
“FUAT ONBAŞILI KARTAL ESNAFINI ZİYARET ETTİ “

İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı Fuat Onbaşılı,Kartal Esentepe mahallesinde bulunan esnafı ziyaret etti. İlçe Başkanı Fuat Onbaşılı ve yönetim kurulu üyeleri Esentepe mahallesindeki esnafları ziyaret ederek, sorunları dinledi.

Kartal’ın Esentepe mahallesinde bulunan esnafları ziyaret ederek sorunlarını ve isteklerini dinleyen İYİ Partililer, vatandaşlarla bir araya geldi.

Esnafın zor durumda olduğunu, her zaman esnafın yanında olacaklarını belirten İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı Fuat Onbaşılı,esnafımız ile bir araya geldik.Şu anda küçük esnafımızı ziyaret ediyoruz. Esnafımız kan ağlıyor. Tüm esnaf, ‘bittik, tükendik, ayakta kalmaya çalışıyoruz’ diyerek yakınıyor. Küçük esnafımız çok zor durumda. Zaten esnaf durumdaydı, Pandemi tuzu biberi oldu. Ziyaretlerimize devam edeceğiz. Esnafımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz. Çözümler bulmaya çalışacağız. İnşallah gelecek İYİ olacak” dedi.

Esnaf ziyaretinde Fuat Onbaşılı’ya İYİ Parti Kartal İlçe Teşkilat Başkanı Mahmut Kumbar ,İYİ Parti Kartal Belediye Meclis Üyesi Mukadder Gürcan, İYİ Parti Kartal İlçe Başkan yardımcısı Yunus Gürcan ,İYİ Parti Esentepe mahalle Başkanı Erdal Demirkan eşlik etti.

HABER :NURAY YILMAZ

Galeri
📆 25 Ocak 2021 Pazartesi 22:30   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir