- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

“Fatih Bozoğlun’dan Meslektaşına Destek ,Saldırıyı Kınıyorum “

Bodrum Gündem Gazetesi imtiyaz sahibi, Muğla Gazeteciler Cemiyeti başkan adayı Fatih Bozoğlu, gazeteci İsmail Salık ve yanında bulunan eline yapılan çirkin saldırıyı kınadı.

Fatih Bozoğlun’dan Meslektaşına destek…

Değerli meslektaşlarım,

Dün akşam saatlerinde kendini bilmez bir şehir magandası çocuğu önünde eşine şiddet uygulamıştır. Ülkemizin kanayan yarası olan bu talihsiz olay sırasında, şehir magandası tarafından gazetecilik görevini yapmaya çalışan Bodrum Sıcak Haber Muhabiri Meslektaşımız İsmail Salık’a fiili ve sözlü olarak yapılan saldırıyı KINIYORUM…

Bu saldırı sadece meslektaşımız İsmail Salık’a değil, gazetecilere ve halkın haber alma özgürlüğüne yapılan bir saldırıdır.

Muhabir arkadaşımıza ve çocuğunun yanında eşine fiili ve sözlü şiddet uygulayan şehir magandasının Türk Yargısı tarafından en uygun şekilde cezalandırılacağına inanıyorum.
Gazetecilere, çocuklara, kadınlara, insanlara ve tüm canlılara uygulanan her türlü şiddetin karşısında yer alarak, TARAF olduğumu belirtmek istiyorum.

Ayrıca, söz verdiğimiz üzere bu olayın yaşandığı andan itibaren Bodrum Sıcak Haber Portalı sahibi Selim Turan ve muhabir arkadaşımın yanında olduğum gibi danışman avukatlarımızla görüşerek hukuki destek vermek üzere hazır olduğumuzu arkadaşımıza bildirdim…