- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

FUAT ONBAŞILI,”CESUR HAREKETİMİZE”HOŞGELDİNİZ

İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı Fuat Onbaşılı ve yönetim kurulu üyeleri ,Öz Balkangücü Derneğinin Kartal Yakacık yeni mahallesinde bulunan binasını ziyaret etti.

Ziyarette ,Onbaşılı ve yönetim kurulu üyelerini Öz Balkangücü Derneği Başkanı Mehmet Erişen, Öz Balkangücü Derneği Başkan Vekili Fikret Poyrazoğlu ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

“MEHMET ERİŞ’EN İYİ PARTİYE ÜYE OLDU”

Dernek Başkanı Mehmet Erişen,ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Erişen,Ülke olarak geçirdiğimiz zor günlerde tüm Sivil Toplum Kuruluşları olduğu gibi Öz Balkangücü Derneği olarak bir faaliyet içerinde olamadık.Çünkü önceliğimiz sağlık.Vatan ve Milletine bağlı ailelerin evlatlarıyız ,Milli değerlerimiz her zaman ön planda gelir.Alt yapısı çok sağlam insanlara ihtiyacımız var .İnsanları ayrıştırmadan birleştirici olmalı ve bu doğrultuda ilerlemeliyiz. Sivil Toplum Kuruluşu olarak saydığım tüm bu değerleri ön plana çıkarmaya çalışıyoruz.Derneğimizde çok kıymetli üyelerimiz var aynı düşünce ve amaç içerisinde topluma nasıl faydalı oluruzu hep ön planda tutarak yolumuza devam ediyoruz.Ülke kaygısı taşıyan ve Milli değerleri ön planda tutan bireyler olarak bizlere düşen ne görev varsa elimizden geleni yapmaya hazırız.Hangi siyasi parti olursa olsun bu doğrultuda elimizden gelen desteği sunarız .Bizleri ziyaretiniz fazlasıyla memnun etti ,nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.

Kartal İYİ Parti İlçe Başkanı Fuat Onbaşılı,söz alarak şu ifadelere yer verdi.

“CESUR HAREKETİMİZE HOŞGELDİNİZ”

Öncelikle Pandemi nedeniyle faaliyetlerinizi iptal ettiğiniz halde bizleri kabul ettiğiniz için şansım ve yönetim kurulu üyelerim adına teşekkür ediyorum.Genel Başkanımız Balkan göçmeni ,özellikle buraya çok gelmek istedim.Yönetim kurulu üyelerimiz var .Sizlerle aynı geçmişte buluşan ve aynı düşüncelere sahip birçok üyemiz olduğu gibi.Hepsi Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’e güveniyor ve inanıyorlar.Yeni bir siyaset anlayışı ile iktidara yürüyoruz.Bu iktidar yürüyüşümüzde ve Ülkemize ,Vatanımıza hizmet anlayışımızda eksik kaldığımız noktada Sivil Toplum Kuruluşlarını çok önemsiyoruz . Ayrıştırmadan ,Türkiye’nin ve çocuklarımızın geleceğini düşünen insanların bir araya gelerek ellerini taşın altına koymaları gerekiyor.Çünkü bizim gibi düşünenlerin önünü keserek hareketsiz hale getirmeye çalışıyorlar .Genel Başkanımıza yapılan hakaret ve iftiralar bunun en büyük kanıtıdır.Bizim hedefimiz iktidar olmak .Hiçbir siyasi partinin arka bahçesi olmayan örgütlenmeler herzaman olmalı ve desteklenmeli.Ben şahsım adına burda olmaktan çok mutlu oldum. Tekrar bizleri kabul ettiğiniz için ve göstermiş olduğunuz misafirperverliğiniz için teşekkür ediyorum “cesur hareketimize”hoşgeldiniz dedi.

“ÖZ BALKANGÜCÜ FLAMASI HEDİYE EDİLDİ”

Ziyarette Dernek Başkanı Mehmet Erişen,İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı Fuat Onbaşılı’ya Öz Balkangücü Flaması hediye etti.

“MEHMET ERİŞEN’E İYİ PARTİ ROZETİ”

İYİ Parti Kartal İlçe Teşkilatına üyeliği kabul edilen Öz Balkangücü Derneği Başkanı Mehmet Erişen’e Parti rozetini ,İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı Fuat Onbaşılı taktı.

Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

HABER FOTO: NURAY YILMAZ.