MENÜ ☰
Eksper Haber » GÜNDEM, Manşet » Genç Gelecek’ten Üniversite Adaylarına Motivasyon Gezisi
Genç Gelecek’ten Üniversite Adaylarına Motivasyon Gezisi

Sancaktepe Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Gençlik merkezlerinde eğitim alan üniversite adaylarına yönelik boğaz  gezisi düzenledi.

26-27 Haziran günlerinde yapılacak olan YKS sınavları öncesi Sancaktepe Belediyesi, Gençlik merkezlerinde Üniversiteye hazırlanan gençleri sınav stresinden uzaklaşmaları ve keyifli dakikalar geçirmeleri için İstanbul Boğazı’na bir gezi düzenledi.

Havanın güzel olması ile birlikte gönüllerince eğlenen gençler, İstanbul Boğazı’nı gezmenin mutluluğunu yaşadılar. Gündelik hayatın stresinden uzakta derin bir nefes alan gençler, Boğaz’ın masmavi sularında, martıların çığlıkları eşliğinde Boğaziçi’nin tüm güzelliklerini seyretme imkânı buldular.

Üsküdar sahilinden kalkan gemiyle bütün İstanbul Boğazını turlayan öğrenciler, İstanbul Boğazı’nın tarihi ve doğal güzelliklerini keşfettiler, tarihi ve turistik eserlerin fotoğraflarını çekerek yaşadıkları anları ölümsüzleştirdiler.

Programda ayrıca gençlere çeşitli hediyelerin yanı sıra telefonlarına sürpriz internet paketi yüklendi.Programa katılan gençler pandemi döneminde yoğun geçen hazırlık sürecinin ardından düzenlenen bu gezi sayesinde sınav öncesi büyük moral bulduklarını belirterek organizasyonda başta Başkanımız Şeyma Döğücü olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.  

📆 25 Haziran 2021 Cuma 17:55   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir