- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

“Başkan Gökhan Yüksel:Emanetiniz Emanetimizdir”

Kartal belediye Başkanı Gökhan Yüksel’den şehide Vefa ..

Kuzey Irak’ta kaza kurşunu sonucu şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Mahmut Mücahit Ülgen, şehadetinin 1. yıldönümünde mezarı başında anıldı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ile şehidin ailesi, şehit Uzman Onbaşı Ülgen için dualar etti.

Anma programına katılan Kartal belediye Başkanı Gökhan Yüksel,şu ifadelere yer verdi;Biz bu gün burada toplanarak şehitlerimiz ile gurur duyduğumuzu, onlarla ne kadara övündüğümüzü ve iftihar ettiğimizi ve sürekli onları andığımızı izhar etmiş oluyoruz. Şehitlerimizi gizli olarak, açık olarak, dar günümüzde rahat günümüzde hatırlayan bir topluluğumuz.

Yani onları anmayı sadece bir yas merasimi olarak görmüyoruz. Biz onları düğünlerimizde de anıyoruz. Hatta ve hatta bütün konuşmalarımızda, edebiyatımızda, şiirlerimizde, sanat eserlerimizde, vicdanlarımızda ve basit toplumsal ilişkilerimizde bile sürekli anan bir topluluğuz. Biz onları anarak onların aziz ruhlarından ve kendilerini direnişe kurban edecek kadar derin bağlılıklarından ilham almaktayız,şehitlerimizin emaneti,emanetimizdir dedi.


Kuzey Irak’ta 4 Ocak 2019 tarihinde kaza kurşunu sonucu şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Mahmut Mücahit Ülgen için, şehadetinin 1. yıldönümünde anma töreni düzenlendi. Şehidin Kartal’daki Kurfalı Mezarlığında bulunan mezarının başına Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, şehit Ülgen’in ailesi ve yakınları ile çok sayıda vatandaş geldi.