- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

GÖNÜL İKLİMİNDEN ESİNTİLER

Gönülden gönüle bir yol var elbet, özü sevgi, demi muhabbet…

Tuzla Belediyesi kültür sanat etkinlikleri “Gönül Sohbetleri” ile şiirlerin huzurlu esintilerini kültür merkezlerimizde sanatseverlerle buluşturmaya devam ediyor. Konuk sanatçı Dursun Ali Erzincanlı, şiirlerini ezgilerle buluşturarak müzik ve şiirin ahengi ile hem gönüllere hem kulaklara farklı bir haz veren programda Tuzlalılarla buluştu. Şifa Kültür Merkezinde Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan’ın da katılımıyla gerçekleştirilen “Gönül Sohbetleri” programı her ay şiir ve edebiyat dünyasının ünlü  konuklarını ilçemizde misafir edecek.

Tuzla Belediyesi Kültür etkinlikleri kapsamında kültür ve sanatın farklı alanlarında seçkin etkinliklerle kıymetli konuklarımızı Tuzlalı sanatseverler ile buluşturmaya devam edecek.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “ Kültür merkezlerimizde tiyatrodan müziğe, şiirden sergilere sanatın her alanında etkinlikler yapıyoruz. Sahnelerimizde çocuklar, gençler ve yetişkinler için hazırladığımız farklı içeriklerle sanatseverleri ağırlamaya devam edeceğiz.” dedi.

Tuzlalı Şiir severlerle buluşmasına vesile olan program için Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkürlerini ileten Dursun Ali Erzincanlı, üç ayların manevi atmosferine girdiğimiz bu anlamlı günlerde Tuzla ve Tuzlalı sanatseverlerle buluşmalarının kendisi için özel bir yeri olduğunu dile getirdi.

Şiir dostlarının duygulu anlar yaşadığı programda, Dursun Ali Erzincanlı’nın sesinden gönüllere nakşeden bir muhabbet havasında süren program, çiçek takdimi ve fotoğraf çekiminin ardından Şifa Kültür Merkezi’ni tamamen dolduran misafirlerin alkışlarıyla sona erdi.